Zatiahnuté
10°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Zlatá maska valcovala! Michal Hudák prezradil TOTO zo zákulisia súťaže!
Zdielať na

Zlatá maska valcovala! Michal Hudák prezradil TOTO zo zákulisia súťaže!

Fantastická šou Zlatá maska si získala slovenských divákov. V nedeľu patril večer veľkolepej šou na televízii JOJ, keď sledovanosťou zvalcovala ostatné programy. Nečudo, takú šou, s takými neuveriteľnými maskami ešte Slováci nevideli. AK nie sú fanúšikmi kórejskej televízie.

Formát šou Zlatá maska vznikol v Južnej Kórei , kde si na megalomanské a nablýskané šou skutočne potrpia. Na Slovensku sa ale produkcia rozhodne nenechala zahanbiť a šesť fantastických masiek vyrazilo divákom dych hneď v prvý večer.

Moderátor šou je Martin Pyco Rausch, v porote zasadli Jakub Prachař, Libor Bouček a Michal Hudák, čerstvý držiteľ ďalších dvoch cien OTO. Práve Miško porozprával v Novinách o 12 na JOJke o šou skutočne všeličo zaujímavé.

Pozrite si vystúpenie prvého vyradeného, Zděňka Pohlreicha:

"Je to najutajovanejší projekt, na akom som kedy spolupracoval. Každý z účinkujúcich býval v inej časti Budapešti, kde sa to nakrúcalo, práve kvôli utajenosti. V inom hoteli, v inej časti, s iným produkčným tímom, my sme vôbec netušili kedy, kde a kto funguje. Ak sa aj niekto mihol na chodbe, mal na sebe oversize mikinu s nápisom nehovor na mňa, v maske, cez ktorú nielenže nebolo nič vidno, ale aj odrážala svetlo, mala zrkadlo z vonkajšej strany, a ešte mali aj zmodulované hlasy, takže sme nemali šancu zistiť, kto to je, mohli sme si len tipnúť," prezradil Michal ako vyzeralo zákulisie šou.

Michal nezabudol pripomenúť, že súťaž je trhákom v mnohých krajinách, no najmä v USA. Počas Super Bowlu, ktorý je najsledovanejším vysielaním roka, bežala v USA upútavka práve na Zlatú masku. Tá tam ide opakovane na najsledovanejšej televízii a má obrovský úspech.  V súťaži sa dlho neohrial hviezdny kuchár Zdeněk Pohlreich v maske krokodíla, kto sa v nej skrýva uhádol práve Michal Hudák, no priznal, že ďalej už taký úspešný nebude. No vôbec mu to neprekáža. "Veľmi sa na tom bavíme, je to uletená, veľmi pozitívna šou. My nikoho nehodnotíme, len sa tešíme a hádame, ako som už spomínal počas večera na OTOvi, v každom z nás je dieťa, chceme sa hrať a zabávať. Pokiaľ to v sebe máme, súdiac podľa sledovanosti, to stále máme, tak je to super," zdieľal Miško aj silný odkaz.

"Šou sa nakrúcala začiatkom roka, takže ak tam nebudú niektoré veci sedieť, čo sa týka aktuálnosti, je to práve preto," ozrejmil ešte možno niektoré nejasnosti. Zlatá maska mala ísť von už 20. marca, no koronavírus zmenil celému tímu plány a premiéru presunuli na 6. septembra. Šou sa uviedla výborne, na budúci týždeň pribudne ďalších šesť masiek ukrývajúcich veľké hviezdy, a tak sa majú diváci na čo tešiť.

Súvisiace články

Najčítanejšie