Jasno
Bratislava
Jozef
19.3.2024
Serena zverejnila EXKLUZÍVNE fotografie zo svadby
Zdielať na

Serena zverejnila EXKLUZÍVNE fotografie zo svadby

Tenistka Serena Williams (36) a jej manžel, miliardár Alexis Ohanian (34), sa zobrali. Svadba prebehla v New Orleans vo štvrtok. Veľkolepú veselicu usporiadali pre množstvo celebrít jedenásť týždňov po narodení ich dcéry Alexis Olympie.

"Si tá najúžasnejšia, nielen ako športovkyňa, ale aj ako matka a manželka. Som nadšený, že napíšeme spoločne ďalšie kapitoly našej rozprávky. Za celý svoj život som si ani neuvedomil, že som čakal práve na tento okamih. Všetko, čo som do svojich 34 rokoch urobil, bledne v porovnaní s tým, čo robíme dnes. Som taký vďačný a zamilovaný," povedal krátko po svadbe Alexis Ohanian.

Serena prezradila, že si pre svoj veľký deň zvolila princeznovské šaty od módneho návrhára Alexandra McQueena. Nechýbali ani šperky v hodnote 3,5 miliónov dolárov. 

Alexis mal na sebe klasický oblek od Armaniho, píše Vogue, ktorý mal výhradné právo na fotky.

"Môj manžel trval na New Orleans. Je to jeho obľúbené miesto hneď vedľa Brooklynu, kde sa narodil. Je v ňom cítiť európsky vplyv, je tu množstvo zábavy a úžasného jedla. A Centrum súčasného umenia, kde sa konal obrad. Bolo to naše spoločné rozhodnutie. Milujem umenie," dodala šťastná mladomanželka.

https://www.instagram.com/p/Bbn-zE0BWv7/?taken-by=alexisohanian

Dátum svadby si vybrali na pamiatku Alexisovej matky, ktorá zomrela 16. novembra pred deviatimi rokmi. "Chceli sme, aby bola na svadbe s nami," prezradila.

Súvisiace články

Najčítanejšie