Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Odstráň si profilovku, odkazuje Gregorová Koptíkovi
Zdielať na

Odstráň si profilovku, odkazuje Gregorová Koptíkovi

Herečka Hana Gregorová dlho mlčala a nechala svojho ex, aby sa strápňoval sám. Po vyše dvojmesačnom trápení sa ale Ondřejovi Koptíkovi, najzvláštnejšej fugúrke českého bulváru, poslala sms správu, ktorou zaťala do živého.

"Ondráško, ak máš pocit, že ja som tá, ktorá ti veľmi ublížila a ty si bez viny, tak si už konečne odstráň zo sociálnej siete profilovú fotku so mnou, aby si sa nemusel zakaždým pozerať na starú babu, ktorá ťa potrebovala iba na zviditeľnenie. Radek bol asi predavač v drogérii. Je mu ľúto, že to takto vidíš, ale čo sa dá robiť. Ďakujem za pochopenie," stojí v sms správe.

Koptík písal, že s ním bola herečka iba pre svoje zviditeľnenie. Je fakt, že sa o nej nikdy nepísalo tak, ako práve počas vzťahu s Ondřejom, rovnako ako aj po jeho skončení. 

​Samozrejme ale Koptík nesklamal a považuje to iba za výlev hnevu pre jeho novú priateľku, ktorou je známa česká pornoherečka. Gregorovú označil za žiarlivku.

Gregorová určite už stokrát oľutovala, že sa dala dokopy s Koptíkom. Televízii JOJ poskytla v čase zamilovania EXKLUZÍVNY rozhovor. Nič z toho už ale nie je pravda.

Pozrite si archívnu reportáž.

Súvisiace články

Najčítanejšie