Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Dominika Cibulková si užíva romantiku na chalupe! Ukázala luxus v celej paráde!
Zdielať na

Dominika Cibulková si užíva romantiku na chalupe! Ukázala luxus v celej paráde!

Archívna reportáž

Čo lepšie môže človek spraviť, ako užívať si oneskorený, no zdá sa, že už definitívny nástup jari v prírode. Kým niektorí si musia vystačiť s výletíkom, majitelia chalúp už nepochybne okupujú svoje hýčkané majetky, vyťahujú sedacie súpravy, hojdačky a najmä všetko na grilovanie. Nič z toho nechýba ani na chalupe Dominiky Cibulkovej.

Nie je tajomstvo, že Dominika Cibulková je šťastnou majiteľkou chalupy na Záhorí, v obci Plavecké Podhradie, zhruba hodinku jazdy z Bratislavy. Kto by ale čakal skromnú chalúpku, je na veľkom omyle. Taký luxus, aký si mama malého Jakubka dopriala vo svojom "víkendovom" sídle, nemá väčšina ľudí ani doma.

Interiéru dominuje biela farba v kombinácii s drevom, obývacia miestnosť spojená s kuchyňou a jedálňou na prízemí skutočne dýcha luxusom a príjemnou atmosférou. Otvorený priestor s krbom v strede miestnosti, schodiskom na horné poschodie a presklenenými stenami smerom do záhrady poskytujú rodine všetko, čo potrebuje. 

Zabudnutý je už aj Dominikin prešľap s očkovaním, či dovolenka na Maldivách:

No azda ešte krajšie je to v tomto období vonku. Dizajnérom je ale samotná príroda, Dominikina záhrada je totiž zaplnená kvitnúcimi stromami. Pochopiteľne zaľúbení manželia to okamžite využili, ako sa patrí. "Prvé, čo sme ráno spravili, vyskočili sme z postele v pyžamách a pobozkali sme sa pod stromom čerešne," okomentovala Cibulková krásnu rodinnú fotku. 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Absolútne bezstarostný víkend dokonale ilustruje aj video, ktoré Dominika zverejnila v nedeľu. Vidno celú rozprávkovú chalupu, vrátane pergoly a bazéna už naplneného azúrovou vodu. "Môj svet," napísala Dominika stručne k videjku, kde sedí Jakubko na ramenách svojho otca Michala a ten s ním behá po záhrade. To sa chlapčekovi veľmi páči a nahlas sa smeje. Je celkom zjavné, že v tejto rodine nie je ani jeden mráčik.

Súvisiace články

Najčítanejšie