Zatiahnuté
12°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Je to všetko Harryho vina?! K škandálom a odchodu nemuselo dôjsť, ak by Harry spravil TOTO!
Zdielať na

Je to všetko Harryho vina?! K škandálom a odchodu nemuselo dôjsť, ak by Harry spravil TOTO!

Archívna reportáž

Vzťah medzi vojvodami zo Sussexu a kráľovským dvorom po ich marcovom vystúpení v talkshow Oprah Winfrey je stále napätý, ani Harryho príchod na pohreb princa Philipa na tom takmer nič nezmenil. Aj keď slovo mala pri sťažovaní sa na pomery v kráľovskej rodine, pre ktoré údajne tak veľmi trpela, že pomýšľala aj na samovraždu, bola Meghan, manžjejel  držal stranu a nedbal ešte priložiť. No v konečnom dôsledku je to zrejme aj také celé jeho vina.

Harrymu zrejme počas talkshow Oprah Winfrey ani nenapadlo, že nakoniec môže raz hlavná vina padnúť na jeho hlavu. Nech už Meghan totiž narozprávala či porobila čokoľvek, mohlo to byť inak, ak by ju dostatočne preškolil pred vstupom do manželstva o pomeroch v kráľovskej rodine, píše portál CloserOnline

Meghan nakoniec môže vyzerať ako neviniatko, neznalé pomerov v kráľovskej rodine, ktorá sa len náhodou stretla na schôdzke naslepo s princom Harrym, ako sa snažila presvedčiť verejnosť v marcovej talk show Oprah. "Šla som do toho s naivnými predstavami," tvrdila Oprah o jej rozhodnutí stať sa manželkou princa. Ale čo i len predstava, že si táto zrelá žena nezistila nič o tak medializovanej rodine a pomeroch v nej, sa zdá byť nepravdepodobná. Odporuje tomu aj fakt, že sa ešte ako pubertiačka dala vyfotiť pred Buckinghamským palácom a podľa jej priateľky sa o kráľovskú rodinu mimoriadne zaujímala. Zbierala aj výstrižky o nich, ako aj knihy o zosnulej princeznej Diane. Taktiež na svojom už deaktivovanom blogu písala o svadbe Kate a Williama.

​No predsa len, niečo iné je byť fanúšikom, a iné členom kráľovskej rodiny. "Chyba je na oboch stranách, prevažuje ale Harryho neschopnosť dostatočne jej priblížiť, ako to v monarchii funguje," mieni kráľovský biograf Robert Jobson. Rovnako tak mohol Harry výraznejšie za Meghan bojovať, keď na tom bola zle. A ak mala Meghan takú traumu zo života na kráľovskom dvore, mal to byť práve on, kto jej mal pomôcť. Tvrdí to aj Meghanin otec. Harry prešiel údajne viacerými psychoterapiami a vraj aj sám absolvoval psychoterapeutické kurzy. Okrem toho pôsobil aj v nadácii pre psychicky traumatizovaných ľudí. Ak si nedokázal všimnúť problémy, ktorým vraj čelila jeho manželka a ona sa mu včas nezverila, potom sa nezdá byť ich vzťah plný dôvery, ako ho navonok prezentujú.

​Autor knihy Prince Harry: The Inside story, Duncan Larcombe, pozná vojvodu zo Sussexu vyše desať rokov. Opisuje ho ako horkokrvného muža, často jednajúceho na základe emócií, bez zváženia následkov. Myslí si, že Harry už oľutoval rozhovor s Oprah a jeho ataky na vlastnú rodinu. Údajne opúšťal Britániu so zmiešanými pocitmi a nostalgiou, v USA to zrejme nemá ľahké, na rozdiel od Meghan, ktorá je tam doma. "Zjavne bol naštvaný, čo Meghan zažila v kráľovskej rodine a využil rozhovor, aby to zo seba dostal. Ale keď sa vrátil domov, nemám pochybnosti o tom, že mu to bolo trápne a vyčítal si to. Teraz až zisťuje, aké sú následky. Verím, že rozhovor ľutuje. A je dosť možné, že aj rozhodnutie vzdať sa povinností v kráľovskej rodine," snaží sa ho pochopiť Larcombe. Kráľovskú rodinu ale podobné myšlienky zatiaľ evidentne neobmäkčili. 

Súvisiace články

Najčítanejšie