Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Oprah dva mesiace po rozhovore s Harrym a Meghan priznala, že ju TÝMTO totálne šokovali!
Zdielať na

Oprah dva mesiace po rozhovore s Harrym a Meghan priznala, že ju TÝMTO totálne šokovali!

Archívna reportáž

Pred necelými dvomi mesiacmi odvysielala americká televízna spoločnosť CBS talkshow Oprah Winfrey, v ktorej na jej otázky odpovedali princ Harry a jeho manželka Meghan. Odvtedy snáď neprejde ani deň bez toho, aby sa v  nerozoberali jednotlivé detaily rozhovoru v súvislosti s aktuálnym dianím v kráľovskej rodine.

Vojvodovia zo Sussexu rozhovorom akoby priam vyhlásili vojnu britskému kráľovskému dvoru a popredným členom kráľovskej rodiny. Najšokujúcejšou odpoveďou manželského páru bola tá, kde ich obvinili z rasizmu. Prekvapená bola aj samotná moderátorka Oprah, píše portál ETonline.

Síce sa ťažko verí ostrieľanej a všetkými masťami mazanej slávnej americkej moderátorke Winfrey, že vopred nevedela, o čom bude reč, no tvrdí, že ju šokovala sťažnosť prominentných manželov na stále prítomný rasizmus u niektorých popredných členov kráľovskej rodiny ako prvú. "Bola som prekvapená. Povedala som si - ,Vážne? Naozaj mienite zájsť až tam?’ Sila tohoto interview tkvie v ich otvorenosti, zraniteľnosti a túžbe po pravde. To, akým spôsobom odpovedali, sformovalo rozhovor do jeho výslednej podoby," mieni Oprah. Údajne s manželmi pred nakrútením rozhovoru komunikovala iba prostredníctvom správ, ako tvrdila pre zmenu ona ako hosť programu ďalšej americkej moderátorky Nancy O´Dell.

​Skôr ale bude skeptický divák pochybovať, že by vojvodovia tajili takéto zvesti až do samotného nakrúcania, keďže Oprah býva v susedstve luxusnej rezidencie vojvodov zo Sussexu v Montecite. Je tiež známe, že sa s Meghan osobne dávno poznajú a priatelia. No vraj sa moderátorka podľa jej vlastných slov vopred uistila, že jediným zámerom prominentného páru bude vypovedať len holú pravdu. Nečakala, že pritom zájdu až tak ďaleko, že obvinia britský kráľovský dvor a rodinu z rasizmu, šikany a Meghan sa prizná až k myšlienke na samovraždu. Kráľovská rodina sa, pochopiteľne, cíti byť poškodená útokmi na jej dobrú povesť. Kráľovná preto dala pokyn na dôsledné prešetrenie týchto obvinení. Isté je, že Oprah má záujem na tom, aby v jej talkshow zazneli čo najšokujúcejšie informácie v rámci spovedí hostí. Potvrdzuje sa tak aj jej povesť skvelej moderátorky, vďaka ktorej už dlhé roky zarába rozprávkové peniaze.

​V programe Nancy O´Dell sa pustila do ďalšieho odhaľovania svojich dojmov na reakcie svetovej verejnosti po odvysielaní jej šokujúcej talkshow s rebelmi britskej kráľovskej rodiny. "Nikdy by som neverila, aký obrovský dopad bude rozhovor mať. A stále má," vyjadrila sa k následkom, ktoré vyvolal jej odvážne vedený rozhovor. Vraj mala pritom až obavy, či najmä tvrdením o rasizme neprekročili istú prijateľnú hranicu a nebude to mať dramatické následky. Skutočne aj vzťah medzi kráľovskými bratmi, ako aj vzťah s otcom, princom Charlesom sa tým veľmi narušil. Zatiaľ ich nedala dokopy ani smutná udalosť, úmrtie princa Philipa. Možno sa to zmení pri ich ďalšom spoločnom stretnutí na počesť nedožitých šesťdesiatin ich matky, princeznej Diany.

Súvisiace články

Najčítanejšie