Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Silné slová! Jakub Prachař sa pre toto HANBÍ za svojho slávneho otca!
Zdielať na

Silné slová! Jakub Prachař sa pre toto HANBÍ za svojho slávneho otca!

Archívna reportáž

Český herec, moderátor, muzikant a spevák Jakub Prachař má taký rodokmeň, že jednoducho nebola iná možnosť, než zdediť poriadnu nálož talentu a ostať v šoubiznise. O to viac prekvapil vyhlásením, že sa za svojho otca Davida Prachařa hanbí.

Jakub, David, Ilja Prachařovci - to sú tri generácie hereckej rodiny, ktoré spája okrem tohto talentu aj ďalšia spoločná vášeň - futbal. Presnejšie, pražský klub Slávia. Zrejme každému, kto sa čo i len trošku zaujíma o futbal pri zmienke o klube "zošívaných" mu ihneď musia naskočiť práve Prachařovci. Stačí pohľad na Jakubov Instagram a je to úplne jasné, Slávistom je venovaná značná časť príspevkov.

Jakub posunul lásku k futbalovému klubu už aj smerom k svojmu nevlastnému synovi, Agátinmu Kryšpínovi, ktorého so sebou bráva na zápasy a nemôže pri tom chýbať ani otec David. Aktuálne však Jakub prezradil v relácii 7. pádů Honzy Dědka, že tam je istý problém.

Niekde medzi Jakubovými tetovaniami je zvečnená aj Slávia:

​Prachař mladší tvrdí, že to, čo jeho ote vyvádza na tribúne, je za hranou. "Bol som teraz niekoľkokrát na Slávii, vždy som absolvoval test a istý počet fanúšikov bol povolený. Chodíme s otcom fandiť," začal celkom nevinne, aby objasnil, ako je možné, že sa na štadión Eden vôbec dostal. "Otec teraz nemôže hrať divadlo, tak si ho spravil z Edenu. Keď ideme na zápas, je tam všetko počuť. A to dosť. A on to využíva. Takže sa s bratom hanbíme," priznal so smiechom Jakub, že predsa len aj on má isté hranice, čo už sa mu zdá byť trapas.

Zapálení Prachařovci hrdo s hviezdou na hrudi: 

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jakub Prachar (@jakub_prachar)

No prekvapivo, pre Jakuba a jeho brata to máva pomerne rýchlo šťastný koniec. "On sa utrhne počas prvých desiatich minút a potom príde o hlas," dodal pobavene Prachař, ako jeho zapálený otec obvykle dopadne. Obľúbený porotca, predtým moderátor jojkárskej šou Česko Slovensko má talent jednoducho svoj drsný humor nezaprie a zjavne nič mu nie je sväté - ani vlastný otec. Nakoľko David nie je o nič menší vtipkár, tieto poznámky jeho syna sa ho iste nedotýkajú, naopak, iste to Jakubovi pri najbližšej príležitosti vráti.

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie