Oblačno
Bratislava
Marek
25.4.2024
TOTO by ste od Bohdalovej nečakali! Pri zoznámení poslala šokovanú herečku Vilhelmovú do pr*ele!
Zdielať na

TOTO by ste od Bohdalovej nečakali! Pri zoznámení poslala šokovanú herečku Vilhelmovú do pr*ele!

Archívna reportáž

Blíži sa deň, keď oslávi krásne životné jubileum, 90 rokov života, slávna česká herečka a zabávačka Jiřina Bohdalová. O prípravách na tieto oslavy sa už napísalo mnoho aj počas predošlých mesiacov, no rozhodujúci faktor je už tradične pandémia. No na čo opatrenia dosah nemajú, to Jiřinka realizuje.

Jedna z najslávnejších herečiek zlatej éry československej kinematorgafie, čoskoro 90-ročná Jiřina Bohdalová, stihla napísať a vydať knihu spomienok na svoj bohato prežitý život, plný zaujímavých stretnutí, príbehov a zážitkov. Nedávno sa nakrúcala aj špeciálna časť zábavného programu, s pozmeneným názvom Máme rádi Jiřinku, samozrejme za jej účasti, ako hlavného hosťa. Svojich spoluúčinkujúcich si mohla vybrať ona sama. Jedinou ženou medzi nimi bola Tatiana Dyková (42), predtým Vilhelmová.

Počas nakrúcania programu vyšli najavo všelijaké historky, na ktoré si pospomínali účastníci programu v súvislosti s jubilantkou. Jednu veľmi zábavnú opísala aj herečka Táňa Dyková. "Ja som, samozrejme, Jiřinku poznala od detstva, všetky scénky z Televarieté som vedela naspamäť. A potom, keď sme sa spoznali s Aňou Geislerovou, tak na všetkých večierkoch som ju hrala. A potom sme sa zoznámili s Jiřinkou na nejakej premiére, kde sme ju zbadali," začala svoje rozprávanie príbehu Táňa. "My sme ju videli, ona samozrejme nevidela nás, bola obklopená ľuďmi. Aňa za ňou prišla a hovorí: ,Pani Jiřinko, toto je Táňa a to je úplne vaša nástupkyňa!’ A ona: ,Tak choď do prdele!’," dokončila historku s nečakaným vyvrcholením a všetci sa na drsnej reakcii Bohdalovej veľmi pobavili.

Jiřinka sa po toľkých rokoch na výslní nemusí už na nič hrať:

​Na tejto spomienke s pikantným záverom sa zasmiala aj samotná Jiřinka Bohdalová. "To je pravda!" potvrdila a tým priznala, že Dykovej vyjadrenie jej drsnej hlášky je presné. Nie všetci boli takí nadšení, v komentároch nenechali toto hrubé vyjadrenie sa Bohdalovej k Vilhelmovej bez pohoršenia. "To je teda úroveň. Na jednej strane obdivuhodný elán v tom veku, na druhej strane chovanie baby z pavlače," zaznelo v jednom z komentárov. "Hnus. Mala ju tam poslať tiež," pritvrdil ešte ďalší čitateľ. Mnohých ale historka pobavila, predsa len, hviezdy jednoducho mávajú maniere a Bohdalová nie je výnimka. Ako úprimne priznala, keď Dyková podotkla, že je jediná žena medzi mužmi pozvanými Jiřinou do relácie - "u mňa prejde máloktorá".

​Jiřinka pritom často hrávala práve také prostoreké jednoduché ženy, kde o "sprosté slová" nebola núdza. Jej prejav, hlas a zmysel pre humor ju jednoducho nepredurčovali na úlohy uhladených intelektuálok z dobrej spoločnosti. Ale prekvapením pre verejnosť je asi najmä to, že sa takto "hulvátsky" vie herečka vyjadrovať aj v jej osobnom živote. Najskôr sa zrejme slávna jubilantka štylizuje do takého osobného súkromného prejavu z toho dôvodu, že si to môže dovoliť. Každý ju predsa dobre pozná a mal by to zobrať s patričným nadhľadom, ako úmyselný žart, aby všetkých pobavila. Ako sa neskôr ukázalo, vzťah s Tatianou sa napokon vyvinul dobrým smerom a herečky sa navzájom rešpektujú. 

Súvisiace články

Najčítanejšie