Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Obrovské prekvapenie! Seriálová hviezda sa pochválila bábätkom, hoci o tehotenstve nikto netušil!
Zdielať na

Obrovské prekvapenie! Seriálová hviezda sa pochválila bábätkom, hoci o tehotenstve nikto netušil!

Archívne video

Táto šialená doba covidová vstúpi do dejín nielen so svojou smutnou stránkou plnou utrpenia a odchodov, ale aj pre celkom prirodzenú opačnú tvár. Dlhé lockdowny priniesli aj radostný efekt - mnoho párov počalo bábätká a mnohé sa už aj narodili. Celebritných zaľúbencov nevynímajúc.

Jednou z hviezd svetového formátu, ktoré sa stali "vďaka" pandémii matkami, je aj britská herečka Natalie Dormer. Ako mnohé jej kolegyne zo šoubiznisu, aj 39-ročnej Natalie sa podarilo tehotenstvo tajiť. No je jedna z mále, ktorej sa ho podarilo utajiť absolútne - na verejnosť vôbec neprenikla informácia, že je v očakávaní, až sa zrazu v podcaste That’s After Life pochválila rovno tým, akú má radosť z bábätka. 

Do nejakého piateho mesiaca, prípadne aj šiesteho v prípade skutočne voľného oblečenia, nie je problém tehotenstvo pred svetom tajiť. No posledný trimester je to priam nemožné - jedine, že človek nevystrčí kvôli lockdownu päty z domu. Zjavne tak nejako to bolo v prípade rodáčky z anglického Readingu.

Pozrite si výber scén s Natalie z Game of Thrones:

Hviezda seriálového trháku Hra o tróny zverejnila svetu radostnú novinu veľmi vtipne. "Je to perfektná vec, čo robiť počas pandémie - otehotnieť a mať bábo. Čo iné môžu ľudia robiť?" položila otázku zároveň s odpoveďou. Otcom dieťatka je 37-ročný anglický herec David Oakes, ktorý slovenským divákom nie je veľmi známy, narozdiel od Natalie. Tá zažiarila nielen v Game of Thrones, ako Margaery Tyrell, ale aj ako Cressida v Hrách o život, či vo filme Casanova, alebo ako Anna Boleynová v Tudorovcoch.

Herecký pár sa raduje z dievčatka, ktoré sa skutočne v absolútnom utajení narodilo už v januári a až doteraz o ňom svet netušil. "Mám pocit, že to bude už tak trochu klišé, že bude raz ako tridsiatnička sedieť v bare a bude sa predstavovať ako dieťa covidu," neprestávala žartovať herečka, ktorá je presvedčená, že "covidových bábätiek" bude veľa. "Má tri mesiace a je to absolútne potešenie, no už nikdy sa nebudem sťažovať na hodiny a hodiny nakrúcania, lebo spánková deprivácia je úplne iná káva," zhodnotila prvé mesiace materstva a priznala, že jej hodnoty sa totálne zmenili, na prvé miesto okamžite vystrelila dcérka, ktorej meno však zatiaľ neprezradila.

Súvisiace články

Najčítanejšie