Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Adela Vinczeová zverejnila fotku svojej tváre, vôbec ale nečakala, ČO bude nasledovať!
Zdielať na

Adela Vinczeová zverejnila fotku svojej tváre, vôbec ale nečakala, ČO bude nasledovať!

Archívna reportáž

Adela Vinczeová patrí medzi nováčikov na sociálnych sieťach, a to napriek tomu, že je v našich končinách mega hviezda. Vytrvalo odolávala vyše dekádu, odkedy sa stal Facebok celosvetovým trhákom a kto profil nemal, akoby neexistoval. No Adela akosi dokázala existovať aj bez neho. Azda až v manželstve s moderátorom Viktorom Vinczem postupne v mene propagovania svojej obľúbenej relácie spravila toto "osudové" rozhodnutie.

Profil Adely Vinczeovej na Instagrame je všelijaký, len nie normálny. V tomto prípade ide ale skutočne o kompliment, bolo by totiž desivé, ak by sa za "normálne" považovalo to, čo ukazujú na sociálnych sieťach niektorí influenceri či celebritky, pri ktorých už človek nevie, ako v skutočnosti vyzerajú. Bez filtru snáď ani oči ráno neotvoria, no zrejme málokomu napadne, aký smutný, priam ničivý dopad to má na deti a bude mať na budúce generácie. 

Deti a mládež totiž vyrastá v akejsi absurdnej bubline deformovanej reality. Všade na sociálnych sieťach vidí dokonalé, krásne tváre a keď sa pozrie do zrkadla, vidí "obyčajného" človeka. Aj s pupákmi, fľakatou pleťou, nenafúknutými perami a nevýrazným, či až príliš výrazným obočím. 

Viktor a Adela sa skutočne našli:

​Že sú aj mnohí dospelí ľudia už úplne mimo reality práve zistila aj Adela Vinczeová. Tá si síce založila profil na Instagrame, no nie osobný, ale s názvom jej známej talkshow z divadla. Pestrý svet plný absurdného humoru, ale aj láskavých slov a zaujímavých osobností prerušila už na prvý pohľad inou fotkou. Presne takou, akú majú ostatní na profile bežne - dokonalá krása. Najprv pridala fotku celej postavy, aby spravila "sociálny experiment", či ľudia preferujú pri prezeraní a lajkovaní pekné fotky - a počet srdiečok hypotézu potvrdzuje. Zapojila sa aj Kristína Tormová a pripomenula, že u nej mala najviac lajkov fotka, ktorá bola tak upravená filtrom, že sa už na seba nepodobala.

Adela si od nej aplikáciu vypýtala a zakrátko pribudla v stories fotka jej tváre v dokonalej podobe, s perfektnou pleťou a žiarivými očami. Bolo na prvý pohľad zrejmé, že fotka prešla filtrom. Ale zjavne nie každému. "Som na IG krátko, ale toto ma fakt prekvapilo. Tu si naozaj pár ľudí myslelo, že som zavesila fotku bez filtra. Dávajte na seba pozor," odkázala šokovaná Adela, ktorá sa stretla naživo s temnou realitou dopadu nereálnych fotiek na sociálnych sieťach na kritické vnímanie ľudí.

Toto sú dve podoby tej istej fotky, pričom tú hornú považovali niektorí za "čistú":

instagram/Trochu inak

​Podobne šokujúce je to ale azda pri každom profile plastickou chirurgiou upravených krások, ktoré, samozrejme, ešte pridávajú na fotky aj silné filtre a človek sa nestačí čudovať, čo si číta v komentároch. Stačí, že si niekto vypustí pár mililitrov výplne z pier a už sa pejú ódy na prirodzenosť, pričom je zrejmé, že toto slovo asi niektoré influencerky priam uráža. Ostáva veriť, že aj tento trend raz prejde a ľudia budú schopní vnímať krásu aj v jej neprefiltrovanej podobe.

Súvisiace články

Najčítanejšie