Skoro jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dara Rolins si priznanie o LÁSKE nechávala na prvého mája!
Zdielať na

Dara Rolins si priznanie o LÁSKE nechávala na prvého mája!

Archívna reportáž

Daru Rolins delia od päťdesiatky už len necelé dva roky, no ani náhodou by jej to zrejme nikto netipoval. Nielen preto, že má dokonalú figúru, ale aj pre jej divoký a slobodný charakter, ktorým dáva jasne najavo, že sa len tak skrotiť nenechá. Platí to podľa všetkého aj pre lásku - Dara je oficiálne sama už tri roky.

Dara v živote dosiahla všetko, o čom môže speváčka v našich končinách snívať. Je mega slávna, bohatá, úspešná, má krásnu a šikovnú dcérku a sama vyzerá tak, že aj dvadsiatničky môžu blednúť závisťou. No čo nemá, je partnerský vzťah. Všetky jej skrachovali, vrátane toho najdlhšieho, sedem rokov trvajúceho spojenia s Rytmusom.

Sú to už tri roky, čo Dara a Rytmus, ktorých mnohí považovali za najdokonalejší pár v šoubiznise, oznámili rozchod. Krátko nato sa ale dal raper dokopy s krásnou moderátorkou Jasminou a zvyšok príbehu je už história. Nič podobné sa ale v Darinom živote neudialo.

Darin život je pretkaný láskou, akurát aktuálne nie k mužovi:

​Niet divu, že všetci čakajú na správu o láske, alebo aspoň paparazzovské fotky zachytávajúce Daru v objatí s mužom. Nič podobné sa ale už tri roky neudialo. Dara si prísne stráži súkromie a hoci pred časom prekvapila informáciou, že si užíva sex, teraz úprimne priznala, ako je na tom so serióznym vzťahom. "Nie som zamilovaná, nikoho nemám, nie som nikoho, v tom vzťahovom zmysle slova," napísala jednoznačne v príspevku k prvému máju, v ktorom ostatným želala "more lásky".

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dara Rolins (@dararolins_vermi)

Doplnila aj informáciu, že to nie je preto, žeby nechcela, alebo mala núdzu o nápadníkov. "Prirodzene sa to zatiaľ nestalo, nedeje, resp. deje sa to presne tak, ako aj má. Bez tlaku a nejakej urputnej potreby sa do niekoho stoj čo stoj zamilovať. Pozorujem, študujem, absorbujem, preciťujem, užívam si a je mi krásne. Som spokojná a šťastná presne taká a tam, kde som," pridala zrelú úvahu, z ktorej cítiť pokoj človeka, ktorý už nemusí nič siliť. V tomto zmysle to odporučila aj ostatným: "Neriešiť to, čo nemám, čo majú druhí a netrápiť sa tým, čo príde, čo ma čaká a čo ešte mať budem, alebo aj nie". Hoci sú jej slová nepochybne múdre, predsa len trošku fanúšikov sklamala, nepochybne zvedavo čakali skôr na to, či prizná lásku. No ako Dara napísala, nemusí nič riešiť, ak to má prísť, príde a iste sa tomu rada otvorí.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie