Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Cibulková sa opäť odtrhla z reťaze! Dala mastnú sumu za TIETO luxusné kúsky pre seba aj Jakubka!
Zdielať na

Cibulková sa opäť odtrhla z reťaze! Dala mastnú sumu za TIETO luxusné kúsky pre seba aj Jakubka!

Archívna reportáž

To, že si Dominika Cibulková potrpí na kvalitných kúskoch, pokiaľ možno ozdobených luxusnou značkou, je známa vec. Suma za obsah jej šatníku musí mať hodnotu státisícov, ak sa priebežne zvrškov či obuvi nezbavuje. Nie je to ideálna investícia, už vôbec nie návratná, no ak jej to robí radosť a môže si to dovoliť, prečo nie.

Dominika Cibulková si počas svojej skvelej tenisovej kariéry, keď sa vypracovala až na štvrté miesto v svetovom rebríčku žien a stala sa aj majsterkou sveta, zarobila takmer 14 miliónov dolárov. To je skutočne dosť na to, aby už v živote nemusela pohnúť prstom a pri pár dobrých investíciách svoj majetok ešte veľkolepo zveleďovala celkom bez práce.

Sú za tým ale roky driny, preto vyčítať Cibulkovej, že míňa na svoju rodinu a seba pre niekoho skutočne šialené sumy, nie je celkom na mieste. Tisíc eurové tenisky sú pre Dominiku to, čo pre iného obuv za 30eur, vždy je to len otázky sumy, s akou môže človek narábať.

Cibulková skutočne nemá hlboko do vrecka:

​Cibulková nemusí kontrolovať stav na účte a jednoducho si kúpi to, čo sa jej páči. Aktuálne ju dočista očarili tenisky slávnej francúzskej značky s iniciálkami CD. Hoci sa zdá, že primárny záujem bol kúpiť darček pre Jakubka. "Prvé topánočky pre môjho chlapčeka. Príprava Jakubkovho outfitu na jeho prvé narodeniny," napísala v instastories k parádnym teniskám za vyše 400 eur.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dominika Cibulkova (@domicibulkova)

Čo by ale kupovala len synčekovi, keď môže aj sebe. Biele tenisky pre mamu Dominiku stáli vyše tisíc eur, ak nedostala zľavu za vernosť, lebo pri pohľade na viacero kúskov z jej šatníka by už iste mohla. "Jakubkove prvé topánočky hodiace sa k maminým," napísala Dominika k fotke z obchodu. Ako prezradila, aj tieto úlovky jej odporučil jej osobný stylista Andrej Kusalík. Už si len počkať, aký bude celkový Jakubkov outfit 14. júna, keď oslávi prvé narodeniny.

Súvisiace články

Najčítanejšie