Zatiahnuté
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Kráľovná opäť udrela! Potupa pre Meghan, na TÚTO výsadu môže zabudnúť!
Zdielať na

Kráľovná opäť udrela! Potupa pre Meghan, na TÚTO výsadu môže zabudnúť!

Archívna reportáž

Napriek tomu, že po kontroverznom rozhovore s Oprah Winfrey v jej talkshow sa Meghan Markle (39) snaží  zmieriť s britskou kráľovskou rodinou, ktorej vraj už dokonca "odpustila", zrejme sa jej to nedarí celkom podľa jej predstáv. Predsa len kráľovská rodina má stále ešte väčší kredit a s tým spojenú aj veľkú zodpovednosť udržať si ho, ako nejaká americká herečka, ktorou bola, než sa k nej sobášom s princom Harrym neprivydala. A tak stále cítia aj následky svojho konania.

Hoci má za sebou Meghan a Harry v USA silné mediálne pozadie a podporu, britská kráľovná jasne ukázala, že sa nenechá rozhádzať a pevne drží líniu vznešenej monarchie. No kde-tu si predsa len "kopne". Aktuálne dostala Meghan "poza uši" tým, že môže zabudnúť na kráľovské šperky, píše portál MyLondon.

V rodinnej klenotnici britského kráľovského rodu je veľmi veľa vzácnych šperkov, veď napokon, kolonizovanie a zotročovanie trvalo dosť dlho na to, aby tie najvzácnejšie kusy nájdené v baniach tretieho sveta putovali do kráľovskej šperkovnice. Občas ich vynesie do spoločnosti, najmä keď sa jedná o významnú udalosť, sama kráľovná, ale s jej dovolením tak môže urobiť aj niektorá z najvýznamnejších členiek kráľovskej rodiny. Aj to však podlieha prísnemu protokolu, kedy sa tak môže udiať.

Meghan si pohnevala nielen kráľovskú rodinu, ale aj celú Britániu:

​Tak kráľovná, ako aj princezná Diana, Kate, aj Meghan mali na hlavách vzácne tiáry pri svojich sobášoch. Šperky si môžu vybrať aj na významné udalosti v rámci reprezentácie kráľovstva, ako sú rôzne výročia a medzinárodné návštevy hláv významných štátov sveta. Ale klenotnica sa môže otvoriť na výber šperkov z nej na pokyn kráľovnej aj inokedy. No na to už môže Meghan zabudnúť. Kráľovná po porade s rodinnou radou rozhodla o tom, že už nebude mať prístup do rodinnej klenotnice. Iste dospeli k názoru, že si zaslúži aspoň nejaký trest za verejné obvinenie rodiny z rôznych veľmi háklivých záležitostí. Najmä sťažnosť vojvodkyne na rasizmus je niečo, čo prekročilo hranice tolerancie. Kráľovná dala celú záležitosť dôsledne prešetriť. Nedovolí, aby stáročia budovaná prestíž rodiny utrpela kvôli možným falošným obvineniam.

​Ak však časom nezhody pominú a kráľovná uzná, že trest Meghan dostatočne poučil, bude si vraj môcť opäť klenoty opäť zapožičať. To bude musieť uznať aj rodinná rada, najmä princ William, ktorý je údajne najviac roztrpčený drzosťou Meghan a prikyvujúceho brata Harryho. To je naozaj škandál, aký sa roky v kráľovskej rodine neudial. Otázne je, či im časom dokáže túto potupu odpustiť. On a jeho manželka robia všetko preto, aby rodinu reprezentovali v čo najlepšom zmysle slova. Stojí ich to nemálo času a úsilia. Kate priam dokonale plní všetky jeho očakávania, ako aj rodiny. Aj preto bolo samozrejmosťou, že na pohrebe sa na jej krku vynímal perlový náhrdelník z rodinnej klenotnice, ktorý dokonale podtrhol jej celkový outfit a vizáž, čo médiá a verejnosť vysoko ocenili .

Súvisiace články

Najčítanejšie