Zatiahnuté
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Gottová poriadne prekvapila! Vodí sa za ruky s Talianom a stihla ešte zavítať aj na policajnú stanicu!
Zdielať na

Gottová poriadne prekvapila! Vodí sa za ruky s Talianom a stihla ešte zavítať aj na policajnú stanicu!

Archívna reportáž

V utorok sa Dominika Gottová (47) po krátkom pobyte v Prahe vrátila do Helsínk. V svojom rodisku bola uzavrieť posledné podlžnosti a vzťahy, aby sa natrvalo presídlila do Fínka. Verí, že tam jej bude lepšie. No nebola by to Dominika, ak by si ešte aj za tých pár dní v Česku nestihla trochu zavariť.

Tesne pred odletom do Helsínk, kam musel Dominike Gottovej zaplatiť letenku jej manžel, lebo sama ostala totálne bez peňazí, sa stihla poprechádzať ruka v ruke s talianskym podnikateľom Gabriellom Grillotim, ale aj navštíviť policajnú stanicu kvôli údajnému podvodu s predraženým PCR testom. Najmä dôverná blízkosť s prešediveným Talianom vzbudila otázniky, či o tom Timo Tolkki vie. Dominika všetkých ubezpečila, že s Gabriellom sú len dobrí kamaráti a Timo s tým nemá problém. Talian jej mal aj finančne pomáhať, zaplatil vraj aj jej sťahovanie, píše portál Ahaonline.cz.

Dominiku už v Česku nič nedržalo, ľúto je jej len to, že opúšťa svojich najbližších, ako je pre ňu, samozrejme, mama a zopár dobrých priateľov, vrátane Grilottiho. Vo Fínsku bude do príchodu manžela Tima Tolkkiho (55), čo by malo byť o pár týždňov, žiť sama. Bude si tam ale hľadať nejakú prácu, nechce byť len na sociálnych dávkach.

Kniha o otcovi Dominiku veľmi z biedy nevytrhla:

​Napriek všetkému jej bude za Prahou smutno, je to oveľa živšie mesto, no aj ona už potrebuje väčší pokoj, čo jej zabezpečia pokojné Helsiniki. "Preplakala som celú noc, strašne mi všetci budú chýbať," s povzdychom konštatovala cestou na letisko Dominika. "Ale má to dve roviny. Buď budem v Prahe a budem sa každý deň trápiť, že nie som s Timom, alebo budem s ním a budem sa trápiť, že nevidím mamu a kamarátov. No tak budem s ním a raz začas do Prahy priletím," predostrela svoju voľbu a plán zároveň.

​V minulosti sa ale práve pre problémy, ktoré mala s manželom, rozhodla vrátiť z Fínska do rodného Česka. "Som presvedčená, že budem s Timom šťastná," tvrdí Dominika, ale vie, že jej zosnulý slávny otec by s tým nesúhlasil. "Myslím si, že by na mňa bol hrdý, ale nepáčilo by sa mu, že sa vraciam do Fínska. Pre neho je to jedna z najnudnejších zemí. On mal Tima veľmi rád. Roky. Potom keď prišel ten zlom kvôli tej jeho chorobe, otec hovoril, že je to troska. Teraz je ale zas v poriadku. Ťažko ale povedať, na ako dlho. Môže se to vrátiť. To je ale riziko, s ktorým do toho idem,“ priznala pre portál super.cz. Manžel, ktorý je zatiaľ pracovne v Mexiku do konca mája, jej zatiaľ bude posielať peniaze.

No poriadne znechutenie zažila Gottová ešte tesne pred odchodom. Potrebovala expresný PCR test, no zdá sa, že ju pracovníci covidpointu trochu zaviedli, zašla preto roozhorčená na policajnú stanicu. "Potrebovala som ho pre aerolinky. Zašla som do covidpointu s tým, že som sa objednala online a garantovaná cena za test mala byť 1800 korún. K môjmu údivu odo mňa ale chceli viac," sťažovala sa portálu ahaonline.cz. Napokon zaplatila 5400 korún ako expresný príplatok dodania výsledku do dvoch hodín, ktorý ale nepotrebovala, no nikto jej vraj nevysvetlil, že to môže mať aj lacnejšie. Pracovníci covidpointu namietali, že s tým ale súhlasila, čomu sa dá ľahko veriť, ak jej ani neponúkli lacnejší variant. Na trestné oznámenie to ale nebude, ostáva len Dominikine poučenie.

Súvisiace články

Najčítanejšie