Oblačno
15°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Predtým Ken, dnes už Barbie šokuje po zmene pohlavia ďalšou veľkou operáciou! Inak to už nezvládne!
Zdielať na

Predtým Ken, dnes už Barbie šokuje po zmene pohlavia ďalšou veľkou operáciou! Inak to už nezvládne!

Rodrigo Alves, syn z bohatej brazílskej rodiny, sa pred rokmi preslávil nielen ako hviezda realityšou, ale najmä ako človek posadnutý plastickými operáciami. Zo sympatického chlapca sa stal časom plastikový Ken, ktorý si nechal implantovať ešte aj "tehličky" na brucho. Keď už nebolo čo zmeniť, rozhodol sa pre radikálny obrat - z Rodriga sa stala pred dvomi rokmi Jessica.

Rozhodnutie stať sa ženou považuje Jessica za najlepšie v živote. Vraj sa ako Rodrigo vždy cítila byť viac ženou, ako mužom, prirodzene preto dospela do štádia, keď jednoducho zmena musela prísť. Silikónové prsia, dlhé blond vlasy, výrazný mejkap a vyzývavé šaty ale na skutočnú premenu nestačili. A tak sa rozhodol podstúpiť aj zmenu pohlavia a vzdal sa "mužskej pýchy", hoci sa ešte pred tromi rokmi dušoval, že to by nikdy nespravil.

Zo svojho novovymodelovaného ženstva za vyše 16 tisíc eur sa ale veľmi teší a už sa nevie dočkať, kedy príde o panenstvo. Musí to však byť z lásky, tvrdí, hoci toho pravého chce hľadať cez reality šou. No ak si niekto myslel, že so zákrokmi už touto obrovskou premenou skončila, je na omyle, píše portál Daily Mail.

Takto prichytili a nakrútili Jessicu fanúšikovia:

Jessica priznáva, že trpí závislosťou. Našťastie, nie na omamných látkach, hoci čokoládu v istom zmysle možno považovať za drogu. "Som nonstop hladná a snívam o čokoláde a dobrom jedle. Je pre mňa ťažké to ovládať kvôli vysokým dávkam ženských hormónov, ktoré každotýždenne dostávam," vysvetľuje Jessica vlčí hlad. V priebehu pomerne krátkeho času sa prepracovala zo 70 až na 100 kíl. Zúfa si, že s takou váhou a výškou je už skutočne za hranicou toho, čo podľa nej považuje väčšina mužov za atraktívne. Nehovoriac, že si nevie zohnať oblečenie podľa svojho gusta.

Ťažko povedať, ako vyzerá Jessica v skutočnosti, bez nánosov mejkapu a výrazných filtrov:

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Jessica Alves (@jessicaalvesuk)

Preto sa rozhodla podstúpiť zmenšenie žalúdka, teda gastrický bypass. Jej žalúdok sa výrazne zmenší, pocit hladu by mal klesnúť, nehovoriac o množstve jedla, ktoré do seba dostane. Už o mesiac by mala byť Jessicina nová vagína naplno funkčná a pripravená na romantické hry, zrejme aj preto chce problém s obezitou urýchlene riešiť. Hoci ako priznáva, neustále jej chodí kvantum ponúk, aj za skutočne veľké peniaze, od mužov, ktorí by s ňou radi strávili prvú noc. Možno ďalších motivuje aj to, že táto Barbie si chce nechať opäť výrazne zväčšiť prsia, takmer na dvojnásobok toho, čo má teraz.

Súvisiace články

Najčítanejšie