Skoro jasno
15°
Bratislava
Kritický siedmy rok nezvládli! Na prvého mája oznámila Monika Absolonová rozchod!
Zdielať na

Kritický siedmy rok nezvládli! Na prvého mája oznámila Monika Absolonová rozchod!

Archívne video

Sociálne siete včera tak, ako každý rok, zaplavili romantické fotky zaľúbencov pod rozkvitnutými stromami. Tento rok láske prial, pomerne chladná jar udržala kvitnutie stromov až do tohto obdobia, čo sa najmä v v južnejších okresoch nestalo už roky rokúce. No nie všetci včera slávili lásku s milovaným po boku. Česká muzikálová hviezda Monika Absolonová sa rozhodla pre presný opak - potvrdila rozchod.

Hlavne účinkovaním v muzikáloch preslávená česká muzikálová herečka a speváčka Monika Absolonová (44) zrejme nebude mať tú najkrajšiu spomienku na tohtoročný prvý máj. Ako na sociálnej sieti prezradila, zostala so svojimi dvomi malými synmi sama. Táto spontánna celebrita prezradila aj dôvod, prečo na fotke, kde drží v náručí svojich dvoch synov, chýba jej partner, hokejista Tomáš Horn. Správa všetkých šokovala, existenciu problémov medzi nimi doteraz totiž nikdy verejne ani len slovom nenaznačila.

Tak trochu nostalgicky k fotke na sociálnej sieti pripísala Absolonová šokujúcu informáciu. "Je 1. máj, lásky čas a moje dve životné lásky ma pobozkali pod stromom. A pretože nemám úplne enrgiu niečo tajiť, tak by som Vám chcela povedať, že sme sa s Tomášom rozišli," vyšla s pravdou von speváčka. "Je to smutné, boľavé a osobné, ale, žiaľ, i to je život," vyznala sa už raz rozvedená speváčka s hokejistom Václavom Eiseltom. Dobre neskončil ani jej ďalší vzťah so ženatým podnikateľom Vratislavom Jandom. A v čase, keď si začala v roku 2014 s Hornom, bol tiež ešte ženatý. Možno si mala zvážiť, či muž, ktorý žil v spoločnej domácnosti s vtedajšou manželkou Jitkou a ich dcérou, je pre ňu ten pravý. Vzťahu s Monikou vtedy vyšiel najavo cez Blesk a Hornova manželka v rozčúlení podala žiadosť o rozvod. Zakrátko nato s hokejistom speváčka otehotnela.

Monika zažiarila aj v jojkárskej šou Všetko, čo mám rád:

​S Hornom žili spolu od roku 2015, narodili sa im dve deti. Ako sa na milujúcu matku dvoch malých synov, Tadeáša, narodeného v roku 2015, a o tri roky mladšieho Matouše, patrí, ide Monike teraz hlavne o ich blaho. "Pretože budeme vždy predovšetkým rodičmi dvoch úžasných chlapcov, ktorí sa o pár rokov naučia čítať, tak tu verejne nebudem vysvetľovať dôvody. Jediné, čo poviem, že ich je, ako sa to hovorí, viac. Tak nám prosím držte päste, nech je rýchlo zas dobre. Ďakujem a opatrujte svoju lásku," vyznala sa na sociálnej sieti Absolonová. Dostala množstvo povzbudivých reakcií od šokovaných fanúšikov, aj kamarátok zo šoubiznisu. Všetci totiž mali doteraz dojem, že s Hornom tvoria ideálny pár.

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Monika Absolonova (@monika_absolonova)

V roku 2016 sa Absolonová s hokejistom zasnúbila, ale k svadbe nikdy neprišlo. Možno na to mali dôvod, ktorý speváčka radšej neprezrádzala. V roku 2019 ale tvrdila, že spolužitie "na psiu knižku" im vyhovuje. Obaja sú už raz rozvedení a do svadby ju vraj tlačí len verejnosť. Najmä v poslednom čase sa často sťažovala, že je nespokojná so svojou postavou s kilami naviac, ktoré sa jej nedarí zhodiť. A taktiež začala experimentovať s vlasmi, ako s farbou, tak aj strihom. Hovorí sa pritom, že zmenou účesu dáva žena najavo zmenu v živote. "Žiadny rozchod nie je pekný, je sprevádzaný emóciami. Vo vzťahu, ktorý ma neuspokojuje, by som nevedela dlhodobo fungovať. Cítila som že niečo nie je v poriadku, potom sa to stupňovalo a zrazu bol koniec," vyjadrila sa pre Super.cz ešte v roku 2017 na margo predchádzajúcich rozchodov. A inak to nebude zrejme ani teraz.

Súvisiace články

Najčítanejšie