Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Komička, z ktorej kriviek si uťahoval Rytmus, sa zasnúbila! Salátovú požiadal o ruku jej kolega!
Zdielať na

Komička, z ktorej kriviek si uťahoval Rytmus, sa zasnúbila! Salátovú požiadal o ruku jej kolega!

Archívna reportáž

Patrí medzi najúspešnejšie slovenské stand up komičky a azda každý musí uznať, že právom. Je nemožné sa na jej humore nesmiať, Simona Salátová (28) je dokonalou kombináciou veselého vzhľadu, príjemného vyžarovania, pohotovosti, inteligencie a najmä - neuveriteľného zmyslu pre humor. Tejto kombinácii nedokázala odolať ani jej kolega z pódií, stand up komik Teodor First (33), alias Joe Trendy.

​Simona má za sebou nielen mimoriadne trpkú skúsenosť z detstva s agresívnym otcom, ale aj nevydarený vzťah, z ktorého však vzišiel jej najväčší poklad - syn Damián (7). Napriek tomu na mužov nezanevrela a už dva rok tvorí pár s kolegom zo stand up šou Silné reči.

Neznechutil ju ani Rytmus, ktorý ju mimoriadne trápne urážal pre jej oblé tvary, hoci sa neskôr ospravedlnil. Aj vtedy sa Teodor ukázal ako silná opora a Simony sa zastal. A teraz sa rozhodol, že je čas posunúť tento covidový románik, teda vzťah vzniknuvší počas prvej vlny pandémie, na vyšší level.

Simona sa pred rokmi s úspechom predviedla v šou Česko Slovensko má talent:

​Lepšie povedané, rovno ten najvyšší - svadba je totiž už na obzore, ak by dodržali povestné "do roka a do dňa". Teo a Simona sa totiž vybrali na spoločnú dovolenku do Turecka, ako Simona tvrdí, je po prvýkrát v živote pri mori, a tam si pre ňu jej milý pripravil veľké prekvapenie. "Chcel som niečo originálne, žiadny gýč. Tak sme išli ku moru pri západe slnka a tam som pokľakol. Simonka sa len usmiala, takže neviem, či hej, ale prsteň si zobrala," napísal s nutnou dávkou humoru k fotke zjavne potešenej Simony s prsteňom na prste.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Joe Trendy (@joe_trendy)

Simona sa zatiaľ pochválila len v instastories, ale zato pridala vtipný komentár k situácii od jej syna. "O päť minút, čo sme riešili ako sa ľúbime, spadol tento micicvor do mora a vyváľal sa v piesku. Následne vykrikoval, že nechce bračeka. Asi si myslí, že deti sa robia nastoknutím prsteňa," zverila sa zasnúbená komička s postojom jej syna. A aby si to poistil, vylovil vraj kdesi v herni prsteň z automatu a pokľakol s tým, že aj on si ju vezme. Tomu sa rozhodne nedá odolať, ale keďže Damián má mamu poistenú naveky aj bez prsteňa, prednosť nepochybne v tomto prípade dostane Teodor. Tomu už pri fotke pristálo kvanutm gratulácií, aj od samotnej Simony, ako u tohto bláznivého páru azda ani neprekvapí.

Instagram/SS

Damián má v oku nezbednú iskru:

Instagram/SS

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie