Oblačno
15°
Bratislava
Alojza
23.10.2024
Na koho sa chce zmeniť..? Hviezda z Beverly Hills 902 10 sa už na seba prestáva podobať!
Zdielať na

Na koho sa chce zmeniť..? Hviezda z Beverly Hills 902 10 sa už na seba prestáva podobať!

Archívne video

Pokus o návrat veľký úspech nezaznamenal

Vzhľad hercov je v Hollywoode veľmi dôležité kritérium, a to obzvlášť u žien. K tomu patrí aj veľmi štíhla postava. Herečka Tori Spelling (51), známa z kultového seriálu Beverly Hills 90210, síce nepatrí medzi typické krásavice, ale napriek veku a piatim deťom si stále udržuje postavu tínedžerky. Mnohí ju podozrievajú z poruchy príjmu potravy, čo ona popiera, ale zásahy plastických chirurgov na jej tvári a prsiach priznala.

​Do svojho súkromia necháva hollywoodska herečka Tori Spelling nazerať verejnosti už roky. S teraz už bývalým manželom Deanom McDermottom riešili svojho času problémy v ich vzťahu v reality šou True Tori, nejaký čas zdieľa svoje príhody a skúsenosti aj v jej podcastoch MisSpelling. Niekedy je až na pováženie, či je vhodné hovoriť aj o pomerne nechutných detailoch a podaktorí jej to aj zazlievajú. Myslia si, že sa chce len zviditeľňovať, čo asi nebude ďaleko od pravdy. Tori potrebuje peniaze, hoci sa narodila do veľmi bohatej rodiny, po skone otca, známeho producenta Aarona Spellinga, sa jej ušiel z dedičstva iba milión dolárov, ktorý už ale dávno minula.

Najnovšie sa Tori zúčastnila stretnutia s fanúšikmi na akcii The Hollywood Show. Spoločne s jej kolegami zo seriálu Beverly Hills 90210 Brianom Austinom Greenom a Ianom Zieringom odpovedali na otázky fanúšikov a zapózovala si s nimi aj pred fotografmi. Fotky zdieľala potom na sociálnej sieti. "Skvelý deň s týmito dvomi. Ďakujem všetkým, ktorí prišli. Rada som vás všetkých stretla a videla starých priateľov," napísala k nim. No to, čo si všetci všimli, je extrémne tenký pás a brucho akoby bez gramu tuku. Hoci jej ultraštíhlu postavu možno mnohé závidia, inak je to asi s Torinou tvárou, ktorá je až odstrašujúco poznamenaná plastikami a bez filtrov a tony mejkapu to už celkom nejde.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa TORI SPELLING (@torispelling)

Sotva sa dá v jej tvári nájsť podoba z čias, keď nakrúcala v rokoch 1990 až 2000 slávny seriál Beverly Hills 90210. Už vtedy ale nemala svoj pôvodný tvar nosa, ktorý si nechala ešte ako tínedžerka vylepšiť na plastike. Neskôr priznala aj plastiku pŕs, tá sa však veľmi nepodarila. Pred rokom v rámci spomienok zverejnila čiernobielu fotografiu ešte pred všetkými úpravami. "Toto je moja prvá fotka, ktorú fotil FOX pre moju postavu Donnu Martin. Mala som 15, pred plastikou nosa, odfarbením a umením pózovať," zverila sa. V príspevku ďalej písala, ako chcela dokázať, že má talent a rolu Donny nedostala len preto, že jej otec bol producentom seriálu. Nuž, zjavné je, že si to iní režiséri a producenti nemysleli, nakoľko Tori už ďalšie úlohy nedostávala, zato ale vždy bola na očiach verejnosti, často nie práve v lichotivom svetle.

Najčítanejšie