Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Matka s dcérou sú závislé od plastík. Rodinný rozpočet vylepšujú striptízom
Zdielať na

Matka s dcérou sú závislé od plastík. Rodinný rozpočet vylepšujú striptízom

Zdroj: Reprofoto/YouTube.com

Georgina a Kayla z Veľkej Británie sú matka s dcérou so všetkým, čo k tomu patrí - robia čokoľvek a hlavne - robia to SPOLU. Pre to, aby vyzerali rovnako, podstúpia čokoľvek. Napríklad aj početné plastiky. Na tie minuli už nehorázne peniaze.

Ešte pred desiatimi rokmi bola Georgina zaneprázdnenou matkou štyroch detí - dcéry Kayly (20), Amber (19), Keishy (13) a syna Romea (6). To posledné, na čo mala čas, bolo myslieť na svoj vzhľad. Dokonca sa ani nelíčila. Ibaže...

Jedného krásneho dňa natrafila na fotografie modelky Katie Price a odvtedy je ňou doslova posadnutá. Svojou obsesiou nakazila aj najstaršiu dcéru Kaylu. 

V tom čase mala jej dcéra len 10 rokov a už v 11-tich mame oznámila, že keď bude mať 18 rokov, chce si nechať zväčšiť prsia. V sedemnástich sa začala živiť najstarším remeslom. A to jej začalo vynášať nemalé peniaze. 

Obrovské čiastky investovala na operácie pŕs, injekcie pier, predlžovanie vlasov, nechty, bielenie zubov, výplne tváre, botulinum a permanentný make-up. Samozrejme nevynechala ani mamu. 

Matka a dcéra v procese svojej premeny utvárali "krásu" tretej osoby.

"Zbožňujem náš výzor," uzavrela spokojná matka.

Súvisiace články