Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Sandále s platformou – pre koho sú strelou do čierneho?
Zdielať na

Sandále s platformou – pre koho sú strelou do čierneho?

Zdroj: ccc

PR článok Sandále sú veľmi obľúbenou obuvou na leto pre každú dámu. Tie s podpätkom alebo platformou sú ideálnou voľbou na každodenné nosenie, ale rovnako aj na spoločenské príležitosti. Sandále s platformou sú omnoho pohodlnejšie ako tie s podpätkom, no napriek tomu sú veľmi elegantné a dajú sa kombinovať do veľmi moderných a trendy letných outfitov. Ako ich kombinovať a aké si vybrať na túto sezónu?

Sandále s platformou ako letný trend

Sandále na platforme sú trendy už niekoľko rokov. Je to dôsledok toho, že sú pohodlné a zároveň vyzerajú obuté nesmierne žensky. Predlžujú nohy, no pritom nie sú na nohách nepríjemné, vďaka čomu sú ideálne aj na bežné nosenie. Pri výbere treba dbať nielen na estetickú stránku, ale je dôležité zamerať sa aj na kvalitný, odolný materiál, ktorý sa prispôsobí vašej nohe. V kombinácii so správnou veľkosťou máte vysokú pravdepodobnosť, že siahnete po nadčasovom kúsku.

Toto leto sú veľmi trendy sandále so „slamenou“ podrážkou. Prírodné materiály sa dostali do pozornosti aj na teniskách a šľapkách a veľmi moderné sú práve aj v prevedeniach priamo na sandálkach. Čo sa týka farby, veľmi príjemná je kombinácia týchto prírodných prvkov s bielou, čiernou alebo béžovou. Rovnako je však táto sezóna spájaná so žiarivými farbami ako je žltá, či oranžová. Je preto na vašich preferenciách, ktoré sa vám viac hodia do šatníka.

Skvelé kúsky nájdete napríklad v CCC. Kamenná predajňa aj internetový obchod ponúkajú široký výber rôznych odtieňov sandálov s platformou, vďaka čomu si každá dáma dokáže vybrať tie svoje. Pri nákupe cez internet je dôležité vyberať si veľkosť podľa dĺžky vášho chodidla, nielen podľa vašej najčastejšie nosenej veľkosti.

Ako kombinovať sandále s platformou?

Sandále s platformou sú strelou do čierneho pre každú dámu. Dokážete ich totiž nakombinovať do miliónov outfitov. Ideálne sú k šatám, overalom, kraťasom, ale aj rozviatym nohaviciam, či rifliam. Využijete ich cez leto ale aj počas teplejších jarných a jesenných dní. Veľmi pekne ukážu k akejkoľvek dĺžke šiat a rovnako po nich môžete siahnuť aj na rôzne spoločenské príležitosti.

Farebné sandále môžete kombinovať s jednoduchými outfitmi v podobe bielych šiat, či zvoliť kraťasy a jednoduchú košeľu. K sandálom s platformou so slameným prvkom sa veľmi hodia doplnky v podobe klobúkov, ale tiež aj veľmi populárne slamené kabelky. Takouto kombináciou viete vytvoriť naozaj krásny a nesmierne dievčensky a letne vyzerajúci outfit.

ccc

​Výhody sandálov na platforme

Medzi základné výhody týchto topánok patrí ich pohodlnosť. Dokážete v nich chodiť celý deň bez bolesti nôh. Na nohách vyzerajú nesmierne dobre – predlžujú ich a dodávajú vám centimetre navyše, čo určite ocenia najmä nižšie dámy. Pritom nemáte pocit, že ste celý deň na vysokých podpätkoch. Navyše vyzerajú nesmierne žensky, a preto sú ideálnou voľbou do práce, či na spoločenské podujatia. Ďalšou výhodou je aj ich jednoduché kombinovanie do množstva outfitov, čo vám zaručí, že sa vám v botníku nestratia. Ak si vyberiete niektorý zo súčasných trendov budete tiež vyzerať nesmierne moderne a sviežo.

Pri výbere sandálov určite odporúčame zadovážiť si aspoň jeden kúsok na platforme. Takúto kúpu neoľutujete, pretože ide o pohodlné topánky, ktoré vám dodajú pocit ženskosti a sebavedomia. Navyše si môžete vyberať z množstva prevedení, vďaka čomu si každý dokáže nájsť to pravé orechové presne podľa jeho predstáv.