Oblačno
24°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Chcem byť krásny ako moja duša, povedal živý Ken po ďalšej plastike
Zdielať na

Chcem byť krásny ako moja duša, povedal živý Ken po ďalšej plastike

Do úprav svojho tela Rodrigo Alves, ktorý je azda najznámejším živým Kenom na svete, vrazil už viac ako 50 tisíc eur. Účet ale stále narastá. Síce nedávno vyhlásil, že postavu si vylepšil brušnými svalmi a chce začať športovať, aby si postavu udržal, tváre sa to netýka. Tou sa športovať nedá. A tak siahol opäť hlboko do peňaženky a podstúpil ďalšiu plastiku.

Pre udržanie permanentného výzoru je z času na čas potrebná nejaká tá plastika. Najlepšie je dať si urobiť kompletne celú tvár. Z kliniky v Londýne odchádzal Rodrigo alias živý Ken poriadne "doriadený".

Lekár mu aplikoval botox pod oči a výplne do tváre a pier. Ak by mohol Alves pomocou mimiky vyjadriť emóciu, nepochybujeme o tom, že by to bola spokojnosť a nesmierne šťastie. 

Na sociálnej sieti Instagram napísal: "Vyzerám úžasne. Cítim sa úžasne. A som pripravený to rozbehnúť v New Yorku," narážal na šou, ktorá sa vo Veľkom Jablku chystá.

Opuchnutý a červený "ksichtík" mu to ale zaiste neumožní. Jeho cieľom je byť rovnako krásny ako jeho duša. "Niektorí ľudia sa narodia krásni, niektorí sa krásnymi robia. Chcem byť ako moja duša, ktorá je žiarivá a úchvatná," povedal muž, ktorý sa živí reklamami, pôsobením v reality šou a hosťovaním po všetkých možných programoch sveta.

https://www.instagram.com/p/BSvMKSvjUjs/?taken-by=rodrigoalvesuk

Podľa jeho slov inšpiruje, ale musíte sami uznať, že Rodrigo je skôr atrakciou, ako inšpiráciou.

https://www.instagram.com/p/BSWh2gtj0TW/?taken-by=rodrigoalvesuk

Súvisiace články