Polojasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Módna ikona, ktorá sa nezavďačí
Zdielať na

Módna ikona, ktorá sa nezavďačí

Archívna reportáž

Meghan Markle (36) je v súčasnosti jednou z najsledovanejších žien planéty. V máji sa vydala za princa Harryho (33), stala sa členkou britskej kráľovskej rodiny, a musí znášať nielen chvály na svoju osobu, ale aj kritiku, ktorej v poslednej dobe vôbec nie je málo.

Svadobné šaty Meghan oslnili svojou jednoduchosťou a eleganciou. Manželka princa Harryho stavila na čisté línie a obľúbenú značku Givenchy. Na hlave mala diamantový diadém, ktorý jej požičala kráľovná Alžbeta II. 

​Bezprostredne po svadbe sa objavili správy, že pôvodný návrh šiat bol ukradnutý. Niektorí Meghan vyčítali až prílišnú jednoduchosť nehodnú členky kráľovskej rodiny. 

Meghan sa po obrade prezliekla do šiat od svetoznámej módnej návrhárky Stelly McCartney. Opäť stavila na biely minimalizmus a urobila dobre. Maximálne vynikla jej krehká ženskosť. Tu sa nedalo Meghan nič vytknúť.

​Na oslavu narodenín svojho svokra, princa Charlesa, si zvolila jednoduché biele šaty s jemnými odleskami ružovej. 

​Keď si na svadbu Dianinej netere obliekla modrobiele voľné šaty, okamžite sa vyrojili špekulácie o jej tehotenstve. Vojvodkyňa, ktorá má inokedy obliekanie v malíčku, mala však na sebe model, ktorý pôsobil ako o tri čísla väčší.

​Na prvej oficiálnej akcii, kde vyrazila spoločne s kráľovnou, si obliekla Meghan puzdrové krémové šaty značky Givenchy s tmavým opaskom. Dokonalo padnúce šaty na výraznej brunetke doslova žiarili.

Na tradičnom zahájení pretekov v Royal Ascot si na seba dala voľnejšie šaty, ktoré iba upevnili špekulácie týkajúce sa jej tehotenstva. Možno má ale Meghan iba rada vzdušné modely.

​Na ceremoniále Young Leaders Award, ktorý navštívila s Harrym a kráľovnou zvolila Meghan formálny kostým značky Prada.

Objavili sa kritické názory, že sa usadlým modelom iba snaží kopírovať švagrinú Kate Middleton.

Aj napriek kritikám Meghan vedie v rebríčku obľúbenosti. Dôkazom je aj nasledujúca reportáž:

Súvisiace články