Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Živý Ken sa rozpadá, údajne už nemá ani prirodzenie
Zdielať na
Móda

Živý Ken sa rozpadá, údajne už nemá ani prirodzenie

Má 35 rokov a za sebou viac ako 60 plastických operácií a 150 drobných zákrokov. Živý Ken Rodrigo Alves priznal, že jeho túžba po dokonalom tele sa zmenila na obrovskú bolesť.

Brazílčan Rodrigo Alves je roky závislý na plastikách. Minul státisíce libier, aby vyzeral ako bábika Ken. Stále však nie je spokojný s tým, ako vyzerá a ako sám tvrdí, vždy sa dá niečo ešte viac vylepšiť.

Odrezané čelo

Na jednej strane mu chirurgovia vyskladali nové telo, na strane druhej sa ale celý rozpadáva. Nos si musel dovedna nechať operovať štyrikrát, pričom odporúča sa najviac dvakrát.

"Posledná plastika bola katastrofálna. Implantovali mi silikónový štep, ktorý moje telo neprijalo. Nos mi začal hnisať, urobila sa v ňom veľká diera a ja som nemohol dýchať. Museli mi do nosa strčiť dve slamky na pitie," potvrdil Alves.

Rovnako podstúpil aj zákrok, kedy mu lekári posunuli vlasovú líniu. "Odrezali mi kus čela, vyzerám ako bábika," dodal.

Zlostia ho aj výplne v bruchu, ktoré mu údajne putujú po tele a nedržia na miestach, kde by mali.

V lete mu vypadli aj zuby. "Mali sme divoký večierok, veľa som pil. V noci som mal nočnú moru, a asi som cvakal zubami tak silno, až sa zlomili. Išiel som na kliniku a lekári mi do úst implantovali porcelánové zuby," potvrdil.

Samostatnou kapitolou je jeho penis. Nikdy ho neukázal a špekuluje sa, že ho vlastne nemá. Údajne ide o tragický následok jednej plastickej operácie, ktorá sa nepodarila. Z tela mu vraj vystupuje iba močová trubica.

V nedávnom rozhovore ale povedal, že by bol rád, keby sa z neho stala žena. 

Súvisiace články