Zatiahnuté
Bratislava
Jela
19.4.2024
DiCapriova ex čaká druhé bábätko
Zdielať na

DiCapriova ex čaká druhé bábätko

Jedna z najznámejších svetových modeliek, ktorá kedysi tvorila pár s oscarovým hercom Leonardom DiCapriom, má obrovský dôvod na radosť. Pod srdcom nosí druhé dieťatko a svojim pomaly rastúcim bruškom sa pochválila na sociálnej sieti vskutku originálnym spôsobom.

Izraelská kráska Bar Refaeli v marci tohto roka oznámila svetu radostnú správu, že ich rodinka sa čoskoro rozrastie o ďalšieho malého člena. Spolu s manželom Adim tak o pár mesiacov privítajú svojho druhého spoločného potomka. Pár má už spolu dcérku Liv.

Bar sa s touto radostnou správou pochválila na sociálnej sieti Instagram, kde zverejnila fotku s veľavravným popisom.

Budúca dvojnásobná mamička napísala, že sa niečo varí. Originálne nápady ju zrejme neopustili, pretože najnovšia fotografia, ktorú vypustila do sveta, sa nesie v podobnom duchu.

​Modelka totižto zverejnila koláž dvoch fotiek, na ktorých je zachytená so svojim manželom a rastúcim bruškom. Bar k nej napísala: "Rovnaký týždeň, rovnaké šaty, rovnaké miesto. Len iný rok." 

https://www.instagram.com/p/BZiT25dHlwj/?taken-by=barrefaeli

Blondínka je totižto v požehnanom stave opäť v tom istom čase, ako bola po prvýkrát. Kedysi bola partnerkou slávneho hollywoodskeho herca Leonarda DiCapria. Ten sa dodnes neusadil a ani nemá žiadnych potomkov.

Súvisiace články