Zatiahnuté
14°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Agáta bude učiť na konzervatóriu
Zdielať na

Agáta bude učiť na konzervatóriu

Archívna reportáž

Z modelky, podnikateľky a príležitostnej herečky Agáty Prachařovej (32) sa čoskoro stane dvojnásobná mama. Ale taktiež aj pani profesorka. V zbore na Medzinárodnom konzervatóriu zaujala miesto vedľa svojej mamy, herečky Veroniky Žilkovej (55).

Herečka sa bude so svojou dcérou stretávať na chodbách školy. Agátu totiž prijali na pozíciu vedúcej oddelenia múzických a mediálnych štúdií. Jej mama vedie oddelenie herectva. O protekcii podľa Žilkovej nemôže byť reč.

"Viem, že uchádzačov bolo viac. Pán riaditeľ si ale vybral Agátu. Škola je súkromná, takže je na majiteľovi, komu dá dôveru a ktorým smerom chce obor viesť," povedala Žilková.

Agáta spĺňa podľa vedúcej študijného oddelenia teoretické aj praktické požiadavky pre výkon danej funkcie. 

"Študenti sú nadšení, že ich bude vyučovať niekto, koho poznajú z médií, je mediálne úspešný a rozumie mediálnej komunikácii. Agáta je vďaka nadpriemernému IQ aj členkou Menzy," vymenúva Veronika Žilková klady svojej dcéry.

Čoskoro sa Agáta stane dvojnásobnou mamou. Po synovi Kryšpínovi privíta na svet dcérku. Mala by rodiť čo nevidieť, a tak je otázne, kedy sa posadí za katedru.

Súvisiace články