Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Kráska Činčurová sa dostala medzi TOP 20 najkrajších žien sveta
Zdielať na
Móda

Kráska Činčurová sa dostala medzi TOP 20 najkrajších žien sveta

Víťazkou súťaže Miss World 2016 sa stala 19-ročná študentka z Portorika Stephanie Del Valle. Prvou vicemiss je Yaritza Miguelina Reyes Ramírez z Dominikánskej republiky a tretie miesto získala Indonézanka Natasha Mannuela.

V kategórii Top Model zase uspela Jin Kong z Číny a Miss World Sports sa stala Natalia Short z Cookových ostrovov. Ocenenie v talentovej kategórii si odniesla Bayartsetseg Altangerel z Mongolska a v kategórii multimédií triumfovala Filipínka Catriona Elisa Gray.

Profimedia

V súťaži sa tento rok zúčastnilo 117 krásnych žien z celého sveta. Slovenskú republiku reprezentovala víťazka 21. ročníka Miss Slovensko, 19-ročná Kristína Činčurová. Mladá Lučenčanka sa dostala až do top dvadsiatky.

"Som veľmi šťastná, že som postúpila vcelkovom hodnotení do Top 20. Vôbec som to nečakala, keďže som priamo nepostúpila vžiadnej čiastkovej kategórii. Keď na finále zrazu vyhlásili, že je v Top 20 Slovakia, mala som neskutočnú radosť. Najmä pre to, že viem, aká tu bola konkurencia, a každé jedno dievča bolo zaujímavé. Dúfam, že som dostatočne reprezentovala Slovensko," povedala krátko po finále súťaže. Už 66. ročník súťaže sa uskutočnil v MGM National Harbor v americkom štáte Maryland. 

Kristína Činčurová predstavila aj exkluzívne šaty, s ktorými na finále Miss Wolrd odletela. Pozrite si archívnu reportáž hore v článku. 

Súvisiace články