Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Laura Longauerová (19) mieri na Miss World! Kráska sa ukáže aj v kroji
Zdielať na

Laura Longauerová (19) mieri na Miss World! Kráska sa ukáže aj v kroji

Jej veľký deň sa blíži! Aktuálna Miss Slovensko, Laura Longauerová už o pár dní odcestuje na veľké finále Miss World. Bude tam reprezentovať Slovensko v celosvetovej konkurencii. Aké šaty si zabalí so sebou na cestu?

Osemnásťročná kráska vycestuje sama do zahraničia na dlhý čas prvýkrát v živote. V britskej metropole strávi takmer mesiac.

Laura Longauerová priznala, že má obavy, ale zároveň sa teší na atmosféru a celý priebeh súťaže.

Niekoľkomesačná príprava

Pár dobrých rád do života modelky jej dala aj riaditeľka súťaže Karolína Chomisteková. Tá má už prestížnu Miss World za sebou.

Laura sa na finále intenzívne pripravovala zopár mesiacov. Cvičila, upravila si svoj jedálny lístok a naučila sa tancovať. Poslednou fázou bude výber šiat, v ktorých bude našu malú krajinu vo svete reprezentovať.

Pozrite si priloženú reportáž:

Oddýchnu si od seba

Rozhodla sa pre osem kusov. Sama je zvedavá, ako sa jej ich podarí zabaliť do kufra. Do Londýna si so sebou berie aj národný kroj, v ktorom bude súťažiť.

Okrem oblečenia si zabalí aj talizman pre šťastie. Je ním biely macík od priateľa. "Tešíme sa, že si od seba trošku oddýchneme a prevetráme náš vzťah," priznala kráska. Verí, že odlúčenie im prospeje a zvládnu ho bez problémov.

Súvisiace články