Skoro jasno
10°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Oblečenie Jessicy Simpson (33) ide na dračku
Zdielať na

Oblečenie Jessicy Simpson (33) ide na dračku

Je mladá, krásna, blonďatá, úspešná a bohatá! Reč je o Jessice Simpson, ktorá po novom zabrdla i do sveta módy. Aj tam dokazuje, že je nielen nádherná žena, ale i šikovná obchodníčka.

Celý svet jej leží pri nohách. Jessica Simpson má každý rok miliardu dôvodov na úsmev.

Nielen preto, že sa jej konto každoročne rozrastie o takú sumu peňazí. Pyšná môže byť i na svoju módnu kolekciu. Nákupné maniačky sú totiž jej kúskami ako posadnuté.

Jedny topánky

Všetko sa začalo pred desiatimi rokmi, kedy blonďatá kráska navrhla svoju prvú kolekciu obuvi.

SITA

Odvtedy svoju kolekciu rozšírila i o oblečenie, kabelky či módne doplnky. Konkuruje preto i takým zvučným menám ako Ralph Lauren či Versace.

"Snažím sa tvoriť pre všetky vekové skupiny. Od malých dvojročných princezien až po módychtivé babičky," priznáva Jessica.

Obyčajné ženy

Módne tajomstvo spočíva v tom, že sa nesústreďuje len na jednu skupinu ľudí, ale zameriava sa predovšetkým na obyčajné ženy.

"Dokážem sa vžiť do kože každej z nich. Tým, že moja váha a veľkosť sa toľkokrát zmenila, viem, ako sa cítia všetky tieto ženy a čo im dokáže dodať sebadôveru," dodáva.

SITA

A ako sa stavia ku svetovej kríze? Vníma ju ako výzvu! A tie ju vraj posúvajú dopredu.

"Nezáleží mi na tom, čo si o mne myslia iní. Ak by som sa skutočne zaujímala o ich názory, asi by som nemala toľko sebadôvery, ako mám teraz," konštatuje.

Nesplnené sny

Hoci sa mnohí závidia, že má všetko, dosiahla úspech, je mladá a krásna, sama priznáva, že nie všetky jej sny sa splnia. Priznáva, že sa s tým ale naučila žiť.

"Keď som bola malá, veľmi som túžila byť kozmonautkou," prezrádza kráska.

Súvisiace články