Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Zákulisie súťaže MISS. Takto sa prezliekali krásky
Zdielať na

Zákulisie súťaže MISS. Takto sa prezliekali krásky

Finálový večer súťaže krásy Miss Slovensko 2014 je úspešne za nami. Víťazka si prevzala všetky ceny, ostatné dievčatá sa vrátili domov, ale... Jedno im všetkým ostane navždy. Spomienka na to, aké to v sobotu večer bolo.

Spoločné selfie

Napriek stresu, ktorý v zákulisí galavečera vládol, si dievčatá svoje finále naplno užili. Podľa najnovšieho trendu si aj ony urobili spoločné selfie. Na dvanásť krások tu v neustálej pohotovosti čakalo niekoľko vizážistiek, celý tím kaderníkov a asi tucet asistentiek, ktoré im pomáhali pri prezliekaní sa z jedného modelu do druhého.

Na krásu všetkých dvanástich dohliadali nielen stylisti, ale aj bývalé víťazky súťaže Miss Slovensko, ktoré pre ne pripravili sexy kolekcie. Aj tie si tento večer užívali.

Pekná, pekná, pekná

"Musím povedať, že lepšie, ako keď som tu pobehovala ako tieto finalistky v strese, tak teraz som úplne v pohode," povedala Miss Universe Denisa Mendrejová.

Zaspomínať si prišiel aj spevák Janek Ledecký. Skôr ako sa usadil na pódiu, si dievčatá obzrel v zákulisí. "Odo mňa tu vždy na Slovensku chcú Pekná, pekná, pekná, tak ale ešte tam budú 2 ďalšie pesničky," dodáva spevík Ledecký. Niet sa čo čudovať, veď všetkých dvanásť slečien bolo predsa pekných!

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Súvisiace články