Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Finalistky súťaže krásy Miss Slovensko predviedli odvážnu a sexi kolekciu!
Zdielať na
Showbiznis

Finalistky súťaže krásy Miss Slovensko predviedli odvážnu a sexi kolekciu!

Finalistky súťaže krásy Miss Slovensko 2014 predviedli počas finálového večera niekoľko módnych kolekcií. Prvou, najzvodnejšou a najodvážnejšou boli pletené šaty z dielne módnej návrhárky Laury Theiss, manželky svetoznámeho farmaceuta.

Laura Theiss má 36 rokov a čaru ihlíc a vlny podľahla už ako dieťa. Prvý kúsok uštrikovala už ako sedemročná. "Je to pre mňa úplne prirodzené, je to ako môj materinský jazyk, ktorým môžem vyjadrovať svoje pocity a nápady," vysvetľuje módna návrhárka Laura Theiss.

A o tom, že je naozaj kreatívna sa mohli presvedčiť aj diváci, ktorí sledovali finálový večer Miss Slovensko 2014, ktorý otvorila tanečná choreografia dvanástich finalistiek oblečených práve v Lauriných šatách! "Je to pre mňa veľmi vzrušujúce, že dvanásť najkrajších dievčat bude mať oblečené moje šaty, ktoré vznikli špeciálne na túto príležitosť," dodáva Laura.

Vraj ich štrikovalo päť žien celé tri týždne, a tieto šatičky nemožno označiť inak, ako veľmi sexy! "Milujem pleteniny, pretože sa z nich dajú tvoriť veľmi zaujímavé veci iba použitím vlny a ihlíc," dodáva módna návrhárka.

Laura pochádza z Litvy a čarovať s ihlicami ju naučila jej stará mama. Ako hovorí, jej stará mama skvele štrikovala a pamätá si na detstvo v jej dome. Bol plný pletených obliečok na vankúše a prikrývok. Dnes už také domáce pletenie veľmi v móde nie je, radšej všetko nakupujeme, no Laura si zakladá na tom, že všetky jej modely sú vyrobené ručne.

"Na západe úplne vymizla tradícia pletenia ale pred piatimi, ôsmymi rokmi sa pleteniny opäť dostali do módy, pretože mladí ľudia štrikovať nevedia," myslí si Laura Theiss.

Ona sama navrhuje kúsky, ktoré sa za tradičné rozhodne označiť nedajú. A darí sa jej to. Dôkazom boli aj sexy kúsky na finálovom večery Miss Slovensko 2014.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie