Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 3 - Lucia Uhrinová (21)
Zdielať na
Móda

MISS SLOVENSKO 2014: Súťažiacia s číslom 3 - Lucia Uhrinová (21)

Predstavujeme vám tretiu z dvanástky finalistiek súťaže Miss Slovensko 2014, Luciu Uhrinovú.

Košičanka Lucia Uhrinová má krásnych 21 rokov a je jednou z dvoch blondýn, ktoré tento rok súťažia o korunku krásy. "Do súťaže som sa prihlásila, lebo som sa už venovala modelingu a Miss Slovensko je niečo podobné. Tak som si povedala, že idem to skúsiť, že sa skúšku nič nedám," hovorí o svojej motivácii sympatická Lucia.

A podarilo sa. Lucia sa dostala do finálovej dvanástky a pri tréningoch využíva skúsenosti, ktoré už ako modelka nazbierala. "Začala som keď som mala 15 rokov. Vtedy som prvýkrát vycestovala do Japonska, konkrétne do Osaky," spomína finalistka s číslom 3.

Potom si dala dlhšiu pauzu a na predvádzacie móla sa opäť postavila minulý rok. Teraz sa intenzívne pripravuje na finále Miss Slovensko. "Baví ma to, určitým spôsobom áno, ale neviem si predstaviť, že by som sa tomu venovala tak, že celý rok cestovať," dodala.

Paradoxne Lucia študuje turizmus, hotelierstvo a kúpeľníctvo, a možno z nej raz bude riaditeľka hotela. Jej vysnívanou destináciou je Amerika. Istotne by sa tam vybrala so svojím priateľom Maťkom, vďaka ktorému okúsila ako chutí adrenalín. "Môj priateľ je rely pretekár a mala som možnosť sedieť v pretekárskom aute a previesť sa," hovorí Lucia.

Lucka sa pred rokmi aktívne venovala tancu a ako členka tanečnej skupiny sa zúčastnila aj Majstrovstiev Európy. Teraz však hľadí vpred a teší sa na finále Miss Slovensko 2014.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na