Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Finalistky MISS odhodili šaty aj zábrany! Boli sme pritom...
Zdielať na
Móda

Finalistky MISS odhodili šaty aj zábrany! Boli sme pritom...

Sú mladé, sú krásne, a sú to najkrajšie dievčatá Slovenska pre rok 2014. Hovoríme o finalistkách súťaže Miss Slovensko 2014, ktoré sme včera nečakane prekvapili na ich sústredení v susednom Maďarsku.

Dievčatá majú tento týždeň plné ruky práce. Vlastne nemajú ani minútku voľného času. Ak ich nemajú v rukách vizážisti či nestoja pred objektívom fotografa musia cvičiť s choreografom. "Sú zlaté, veľmi milé, veľmi šikovné, majú výbornú sebaprezentáciu, sú veľmi kamarátske," prezradila o finalistkách riaditeľka súťaže Miss Slovensko Magdaléna Šebestová.

Žiadna rivalita vraj medzi nimi zatiaľ nevládne a ani jedna sa nesťažovala. Naopak, užívajú si to. "Tento rok sme teda nešli cestou drastického cvičenia, skôr to bolo o takých nejakých poradných hlasoch, čo sa týka vizáže, lebo dievčatá sú tento rok veľmi chudé," dodala riaditeľka súťaže.

O tom sme sa mohli presvedčiť na vlastné oči, keď dievčatá odhodili svoje šaty, prezliekli sa do plaviek a odhalili svoje mladé telá. Je ich dvanásť a každá je iná. Riaditeľka súťaže však presne vie, čo sa v nich skrýva. "Finalistky označené číslami 1,2,3 sú veľmi ukecané a veselé, 4, 5 ,6 sú tichšie, 7,8,9 tie patria medzi tichšie a 10,11,12 tie sú také milučké dievčatá, s nikým nemajú konflikty. Myslím, že prvá trojka je najhlučnejšia," dodala Magdaléna Šebestová. Uvidíme či to tak zostane až do finále.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk

Zdielať na