Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dámy, pozor! Tieto rady od celebrít vám zoštíhlia tvár
Zdielať na
Móda

Dámy, pozor! Tieto rady od celebrít vám zoštíhlia tvár

Štíhla, či bucľatá, s veľkým, či malým nosom, s pár trikmi sa môže stať každá žena kráľovnou večera. Všetky ženy sú krásne, je dôležité však nájsť tú správnu cestu ako ich prednosti zvýrazniť.

"S mejkapom sa dajú urobiť zázraky na tvári," prezrádza vizážistka Marta Gejdošová. Dôležité je mať vždy po ruke svetlý a aj tmavý mejkap. A začíname vždy tým svetlým. "Pod očami nikdy nechoďte tmavším, lebo si vyrobíte kruhy... A nos pretrite bledším mejkapom. Takisto čelo bledším," hovorí Gejdošová.

Po nanesení bledého mejkapu prichádza rozhodujúca chvíľa! Na partie, ktoré potrebujete opticky zoštíhliť, použite totiž práve ten tmavý mejkap! "Po hranách čela a nie po lícnej kosti, ale tesne na hranu, potrebujem aj na krk troška a z brady zobrať," pokračuje vizážistka.

Samozrejme, že to bledý so svetlým musíte pekne a jemne pospájať, aby nebolo vidno predely. A na mejkap je dôležité naniesť líčka. Ak už budete mať pocit, že by to mohlo byť dobré, tak, pre istotu ešte vykonajte kontrolu. A to tak, že odstúpite od zrkadla.

TopStar Magazín v televízii JOJ. Každý pracovný deň o 16:25!

Zdroj: topstar.sk/Ivana Šišková

Zdielať na