Polojasno
14°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Keď mužom aj ženám tečú slinky. Lima (32) na móle
Zdielať na
Móda

Keď mužom aj ženám tečú slinky. Lima (32) na móle

Zdroj: ISIFA

Mužom pri nich tečú slinky a ženám bleskovou rýchlosťou narastajú komplexy. Známa módna značka sa ale tentokrát nespoľahla len na dokonalé tváre, na pomoc si prizvala aj vychytených spevákov súčasnosti – Taylor Swift a skupinu Fall out boy. Výsledkom bola nezabudnuteľná šou.

Zákulisie pripomínajúce včelí úľ, krásne ženy a motýliky v bruchu. To všetko prezrádza, že o pár hodín vypukne módne šialenstvo.  Najviac sa činili vizážisti a kaderníci, ktorých umenie má pre modelky cenu zlata. 

"Každý ročník je iný, vždy som nervózna. Táto prehliadka je vždy predzvesťou Vianoc. Milujem ju," priznáva Adriana Lima. Mólo ako prvé otestovali veteránky. Adriana Lima či Alessandria Ambrosiio sa cítili v žiare reflektorov ako ryby vo vode. Kto by povedal, že sú všetky už mamičkami.

Ak vám pri pohľade na dokonale vypracované telá klesá sebavedomie, neunáhlite sa. Ani supermodelky svoje krivky nemajú zadarmo. "Nemám tajomstvo krásy. Veľa cvičím. Mesiac pred prehliadkou som každý deň v posilňovni. Robím jógu, pilates a spinning," priznáva Ambrossio.

Krásou medzi modelky zapadla aj speváčka večera Taylor Swift. Večer si užívali aj členovia kapely Fall out boy, ktorým sa splnili tínedžerské sny. "Rád sa do tých čias teraz vrátim," člen skupiny Fall out boy Joe Trohma.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 23:00!

Zdroj: topstar.sk/Marcela Gatciová

Zdielať na