Skoro jasno
14°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Idete na prvé rande? Tu sú rady návrhára Kimličku (29)
Zdielať na
Móda

Idete na prvé rande? Tu sú rady návrhára Kimličku (29)

Ak denne riešite pred skriňou, čo si obliecť, ak vás trápi, že nemáte v šatníku to, čo sa momentálne nosí, alebo sa chystáte na prvé rande, tak čerpajte inšpiráciu. Slovenskí módni návrhári prezradili, ako sa obliekame a čo sa nosí, ale aj to, na čo by sme mali čím skôr zabudnúť.

"Slovenky sa obliekajú v poslednej dobre veľmi dobre, lepšie než Češky," tvrdí módny návrhár Lukáš Kimlička. Takto ženy hodnotia odborníci - módni návrhári. Občas sa však aj oni chytajú za hlavu, keď ide po ulici mix všetkého módneho.

"Ja by som odporúčal nepodliehať trendom, majú byť iba na inšpriáciu," pokračuje Kimlička. "Móda je subjektívna, každý to vníma inak," dodáva návrhár.

Z toho vyplýva, že nosiť ženy môžu všetko, ak to vedia skombinovať a vyzerajú a cítia sa v oblečení dobre. Sú však drobnôstky, ktoré módne a ani pekné nie sú. "Čo ma zaráža sú plastové ramienka na podprsenke. Sú nevkusné. Nemám rád aj neodlepené štítky na topánkach," hovorí Kimlička.

Ak sa chystáte na rande, tak bez  akože neviditeľných ramienok a cenoviek na nových topánkach. A ako sa vlastne na také rande obliecť? "Žena je krásna, keď niečo vyžaruje zo seba. Stačí malý detail, nemusí byť odhalená, niekedy je viac to skryté," dodáva návrhár Holubec.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 22:50!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na