Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nákupná maniačka Zuzana (17) splnila sľub, tu je dôkaz
Zdielať na

Nákupná maniačka Zuzana (17) splnila sľub, tu je dôkaz

Možno si pamätáte Zuzanu z relácie jojky nielen o nakupovaní Nákupné maniačky. Súťažiaca tvrdila, že celú svoju výhru venuje onkológii a útulku. Svoj sľub, dalo by sa povedať, že aj trochu prekvapivo, dodržala.

Menší podvod, neskôr sľub, potom ohováranie, avšak napokon svoje slovo dodržala! Nákupná maniačka venovala peniaze detskému onkologickému centru. Z výhry jej nič nezostalo, ale neľutuje.

"Myslím si, že peniaze nie sú všetko a mne spraví radosť, keď spravím radosť niekomu inému," hovorí Zuzana. "Moja teta zomrela na rakovinu, preto som si vybrala onkológiu," vysvetľuje.

Nikto neveril

Ohlasy na jej taktiku v súťaži neboli príliš lichotivé. Takmer nikto neveril, že peniažky skutočne poputujú tam, kam sľúbila. "Minula som všetko zo súťaže a ako som spomínala, tak niečo chcem dať do útulku, a to zaplatím zo svojho," hovorí.

Deťom na oddelení spravila nesmiernu radosť. Nakúpila hračky a oblečenie, ale i obyčajná návšteva niekedy poteší viac, ako čokoľvek. "My ďakujeme každému, kto príde, lebo je radosť pozerať sa na tie deti, keď niekto príde," hovorí vedúca sestra Jana Lauková. 

Úsmev na tvári

"Vážime si všetkých darcov, lebo tie detičky sú šťastnejšie a majú úsmev na tvári," tvrdí hovorkyňa DFNsP Dana Kamenická. Úsmev na tvári nechýbal ani Zuzane, veď odchádzať s pocitom, že urobila radosť týmto malým bojovníkom musí byť neopísateľná.

Pozrite si reportáž z magazínu Topstar:

Súvisiace články