Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Modelka Husárová (26) vie, že modeling robiť dlho nebude
Zdielať na
Móda

Modelka Husárová (26) vie, že modeling robiť dlho nebude

To, že modeling sa donekonečna robiť nedá vie aj bývalá misska Veronika Husárová. Aj keď svoju srdcovku len tak nechce opustiť, začala sa venovať činnostiam, ktoré ju majú zabezpečiť v budúcnosti. Dobre na to ide dievča. Krásna, inteligentná a majetná... zlatokopovia majte sa na pozore!

Momentálne sa modelka venuje marketingu a dokončuje si vysokú školu práva. Večne krásna síce môže byť, ale ona sa vidí inde, ako pred objektívom fotoaparátu. "Určite niekde v marketingu a PR," hovorí.

Akcie, večierky a párty si táto slečna užíva. A to, čo ju baví, sa rozhodla pretaviť aj do svojej profesii. "Je to komunikácia s ľuďmi a hlavne stretávanie sa s ľudmi. Nemám rada pozície, kde musím sedieť v kancelárii a čumieť do steny, alebo do počítača," pokračuje modelka.

Na Veronike vidieť, že je aktívna. A aktivita je i inšpiráciou pri výbere zamestnania. "Dnes som počula veľmi dobrú vetu, že čo je to úspech, a je to, keď si úspešný v tom, čo ťa naozaj bav," zamýšľa sa Veronika.

Túto výstižnú vetu počula z úst izraelského veľvyslanca. A zdá sa, že si ju berie naozaj k srdcu. "Dúfam, že v tom budem čoraz viac a viac úspešná," dodáva.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na