Oblačno
16°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Miss Kristína Krajčírová (21) sa poodhalila, pozrite sa
Zdielať na
Móda

Miss Kristína Krajčírová (21) sa poodhalila, pozrite sa

Je bývalou kráľovnou krásy a okrem korunky má niečo, čo majú síce mnohé, ale nie každá. Reč je o minuloročnej Misske Kristíne Krajčírovej. Kristína si však dala tetovanie urobiť až po víťazstve v súťaži krásy, keďže "pokerované" modelky sa po móle prechádzať nemôžu.

Vzadu jej niečo pribudlo. Nie kilogramy na zadku, ale tetovanie na krku. "Mám ho už pár mesiacov," priznáva sa nesmelo plavovláska, ktorú vraj takáto večná nálepka nebolela. Dôvod, prečo už nejaký čas nosí lásku na krku určite má a nás zaujímalo, aký. "Je to moje tajomstvo," podotkla.

TOP STAR vyzvedal, či je dôvodom láska v srdci na takýto vážny krok. Kristína je totiž čerstvo zamilovaná. Jej vyvolený sa volá Ivan a pochádza zo solventnej rodiny. "Má to pre mňa veľký význam," priznala.

Dať si urobiť tetovanie vraj nebolo iba chvíľkové pobláznenie. "Dávnejšie som to zvažovala, nemohla som mať predtým tetovanie a ani som ho nejako nechcela, mala som to stále v hlave, bol to spontánny nápad," vraví.

Študentka sa neobáva, že by jej jemná ozdoba mohla prekážať pri práci. "Nie je vždy viditeľné," podotkla. Pre mnohých nie je prvé tetovanie jediným a zrejme sa ihla s farbou zaborí pod kožu kráske opäť. "Uvidím, asi áno," dodala na záver. 

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Soňa Chotárová

Zdielať na