Skoro jasno
13°
Bratislava
Valér
18.4.2024
Sexica Husárová (26) nemá rada poriadok
Zdielať na
Móda

Sexica Husárová (26) nemá rada poriadok

Modelka Veronika Husárová vyhrala svojho frajera hádam v lotérii. On totižto upratuje, umýva, žehlí a vraj je jej najlepší kamarát. Ale čoho je veľa, toho je veľa...

Žiaden vzťah sa nezaobíde bez turbulencii, ale každú napokon ustáli. "Boli nejaké schody, rozchody, ale nakoniec som šťastná, že sme zostali spolu a už dúfam, že to bude do konca života," povedala modelka.

Ani ich láska však nie je bezproblémová, Veronika si po rokoch na svojom priateľovi vsšmla vlastnosť, ktorá jej údajne prekáža. "Strašný perfekcionista sa z neho vykľul, ako sme spolu začali bývať," dodáva Husárová.

"Občas nechám hrebeň, alebo také nejaké kozmetické veci a jemu to dosť prekáža a on ma buzeruje za to," dodáva. "Keď sa sprchujem, tak všetko okolo je osprchované a on keď príde do kúpelne, tak to vždy začne utierať a nadávať na mňa, že by som to mohla utrieť," pokračuje.

Jednému prekáža rozhadzovanie, druhému zasa upratovanie. "Toto mi trošku vadí," hovorí. Zdá sa, že si Veronika našla muža do koča aj do voza. Po krátkom žartovaní nám už s vážnou tvárou prezradila, že je to najmä muž jej života.

"Je strašne veľa vecí, ktoré si na ňom vážim ako celok. Je môj priateľ, je môj najlepší kamarát, je moje všetko," uzavrela modelka.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: topstar.sk/Alexandra Orviská

Zdielať na