Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Finalistky Miss 2013 piekli tortu, priberania sa neboja
Zdielať na
Móda

Finalistky Miss 2013 piekli tortu, priberania sa neboja

Zdroj: TV JOJ

Je ich dvanásť a už o pár týždňov sa medzi sebou pobijú o titul Miss Slovensko 2013. Finalistky súťaže krásy sa možno inšpirovali programom "Najlepšie slovenské torty" a možno ich už omrzela diéta, ktorú pred súťažou držia a vlastnoručne pripravili tortu, ktorá vyzerala veľmi chutne.

Kandidátky na najkrajšiu ženu Slovenska ukázali, že sa musia vedieť zvŕtať aj v kuchyni. Viac rúk viac urobí a hoci to chvíľami vyzeralo pri zdobení torty chaoticky, napokon sa podarila. "Áno, vydarila sa nám torta. Mne sa páči, je taká pestrá," hovorí finalistka Nikola Babjaková.

Dva rôzne korpusy, dva krémy a veľa sladkých ozdôb. Tak vo finále vyzerala poschodová torta, ktorú finalistky urobili. Dvanásť sviečok na nej slávnostne zapálila tútorka, Magda Šebestová.

Dievčatá nám prezradila, že od hladu by určite nezomreli a dokázali by si navariť. S pečením však veľa skúseností nemajú. "Moja mamka dobre pečie, tak dúfam, že ma časom naučí," hovorí Jasmína Hodemarská.

Sladké dobroty dievčatá radšej jedia, ako pripravujú. Priberania sa však neboja. Tortu, ktorú pripravili a ozdobili zjedia ony samé.

TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Hinková

Zdielať na