Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
"Bočák" za milión - Naomi Campbell (42) vie ako zarobiť prachy!
Zdielať na
Móda

"Bočák" za milión - Naomi Campbell (42) vie ako zarobiť prachy!

Aj Vy ste si doteraz mysleli, že kariéra modelky sa končí pred tridsiatkou? Chyba! Naomi Campbell má po štyridsiatke a v modelingu ryžuje ako blázon.

Písal sa rok 1986:

- ČSSR oslavovala úspešný XVII zjazd KSČ

- Sovieti dúfali, že prvý tajomník KSSS Michail Gorbačov im vydrží nažive dlhšie ako jeho gerontologickí predchodcovia (keby len vtedy poznali význam slova perestrojka :-) )

- a civilizovaný svet išiel oči nechať na sladkej štíhlej čokoládke s menom Naomi Campbell, ktorá prevalcovala modelingové móla.

Píše sa rok 2013, o XVII zjazde KSČ nikto nič netuší (našťastie), Gorbačov si už určite ani nepamätá ako chutí moc, ale supermodelka Naomi stále múti vody.

Napriek svojmu pokročilému veku (42 rokov síce na ženu nie je tak veľa, ale modelky zase nie sú len tak obyčajné ženy) je stále pojmom vo svete, kde sa vracia na počkanie a vešiaky sú vzorom dokonalej krásy.

Aj čokoládová kráska však samozrejme vie, že čas sa oklamať nedá. Minimálne jej to dôjde každé ráno pri pohľade do zrkadla. Napriek tomu dokazuje, že nie je iba atraktívnym módnym doplnkom, ale vie aj rozmýšľať a našla si ďalší modelingový superdžob.

Najnovšie sa nechala angažovať do úlohy tútorky v americkej reality šou s názvom "The Face". Tam bude dvanástim adeptkám radiť, ako sa vlastne stať vychytenou modelkou. Áno, v podstate ide o ďalšiu verziu šou "Hľadá sa Supermodelka" a Naomi spolu s kolegyňami - modelkami Coco Rocha (24) a Karolínou Kurkovou (28) bude tou dámou, ktorá má bohaté skúsenosti a "mrška-radodajka", rada sa o ne podelí.

Naomi si skrátka určite uvedomuje, že po mólach sa už dlho premávať nebude a aj takýmto spôsobom sa v biznise ešte môže nejaký ten piatok uplatniť a zarobiť si drobné na plastického chirurga.

Tomu sa vraví "šikovné dievčatko". :-)

TopStar Magazín v televízii WAU. Štarujeme 15. apríla o 20:00!

Zdielať na