Zatiahnuté, dážď
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Sajfa (33) chcel dobiť Fera Mikloška (37)! Vraj ho zle obliekol
Zdielať na
Móda

Sajfa (33) chcel dobiť Fera Mikloška (37)! Vraj ho zle obliekol

Na nedávnej prominentnej party to poriadne vrelo! Luxusná prehliadka oblečenia sa takmer skončila bitkou! Sajfa svoje emócie len tak tak udržal na uzde!

Sajfovo rozhorčenie nás šokovalo! Vyhrážky totiž smeroval na Fera Mikloška, ktorý mu navrhol nezvyčajný outfit. "Mal som byť módne oblečený, skôr tak fashionisticky a toto mi dal Fero Mikloško, teda dal, no požičal," opisoval Sajfa. Ak si ešte stále myslíte, že týmto Sajfa vyjadroval svoju nespokojnosť, tak vás vyvedieme z omylu. On sa práve naopak ľutoval, že na ňom Fero šetril. Po prvé, že mu šaty iba požičal a po druhé, že mu nestačilo množstvo vychytávok, ktoré ho zdobili.

"Brošňu namiesto kravaty som nikdy nemal," hovorí moderátor. "Strašné, lebo toto je takáletná kolekcia a je pekný november," dodáva. Dokonalým oddychom od práce a všetkých starostí by mohlo byť pre návrhára listovanie v časopisoch. Tam však občas nájde aj zvláštne vyjadrenia štylistov na adresu módnych trendov, ktoré by ho mohli opäť uviesť do depresie. "Také časopisy nekupujem. Kupujem si iba také kvalitné, kde píšu po anglicky a kým si to preložím, tak potom je ďalších 100 časopisov," hovorí návrhár Fero Mikloško.

Na párty samozrejme nechýbal jeho partner a o tom, že k sebe patria už niekoľko rokov svedčili i rovnaké rukavice, ktoré zdobili ich ruky.

 TopStar Magazín v televízii WAU. Každý pracovný deň o 20:00!

Zdroj: Alexandra Orviská

Zdielať na