Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Dara a Rytmus nefungovali už dlhší čas. Kto dal komu kopačky?!
Zdielať na

Dara a Rytmus nefungovali už dlhší čas. Kto dal komu kopačky?!

Archívna reportáž

Po rozchode Dary Rolins (45) a Rytmusa (41) sa objavili rôzne špekulácie. Hoci dnes už bývalý pár na sociálnej sieti zverejnil pravý dôvod, mnohí si mysleli, že za rozchodom stojí niekto tretí. Človek blízky dvojici prehovoril o tom, kto dal komu kopačky a prečo.

Keď sa minulú stredu na sociálnej sieti Instagram objavila na Instagrame správa o rozchode Dary a Rytmusa, šoubizový svet sa išiel zblázniť. Najskôr tomu nik nechcel veriť. Napokon, už raz celebritný pár svoje odlúčenie avizoval. Ako sa však neskôr ukázalo, išlo iba o marketingový ťah.

Veci sa majú tak, že rozchod je platný a Dara s Rytmusom už netvoria pár. Netvoria ho však už o niečo dlhšie, než sa písalo. 

"Dara bola už dlhú dobu nešťastná. Ich vzťah už dlhé mesiace nefungoval, rozišli sa dávno pred tým, ako to oznámili celému svetu. Cítila sa dlho veľmi osamelá a smutná, trápilo ju to," povedal pre Nový Čas človek blízky Dare a Rytmusovi.

Práve speváčka mala rozchod iniciovať. 

"Darča bola z toho dlho veľmi smutná a trápila sa. Priznať si pravdu, že je medzi nimi koniec, bolo pre ňu to najťažšie. Niesla to veľmi ťažko," dodal zdroj. Zároveň vyvrátil informáciu, že je za rozchodom niekto tretí, ako sa písalo.

Rytmus nahral skladbu s názvom 8. október, ktorú venoval Dare a jej dcére Lole. Podľa jej textu mali spolu zostať do konca života. 

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie