Polojasno
16°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Bez svadby, bez spoločného dieťaťa. Takých bolo sedem rokov Dary a Paťa
Zdielať na

Bez svadby, bez spoločného dieťaťa. Takých bolo sedem rokov Dary a Paťa

Archívna reportáž

Sedem rokov pôsobili ako harmonický pár. Šoubizový svet očakával, že sa Dara a Rytmus konečne vezmú. Namiesto svadby ale ohlásili rozchod.

Jeden z najstabilnejších párov slovenského šoubiznisu sa spoznal v roku 2005 pri práci. Dara nakrúcala v Prahe videoklip s názvom Party DJ. Prizvala si Rytmusa. 

V tom čase ale iskra medzi umelcami nepreskočila. Navyše boli v tom čase obaja zadaní. V roku 2007 priviedla speváčka na svet svojmu niekdajšiemu partnerovi, tiež spevákovi Matějovi Homolovi, dcéru Lauru. 

​Musela si počkať ďalších šesť rokov, píše Expres. Dokopy ju znovu zviedla spolupráca s Rytmus, tentokrát na reklame. Písal sa 8. október. 

Všetci ich vtedy obviňovali, že ide iba o premyslený vzťah. Zo spoločných fotiek však sršala láska. "Nie je to žiadna mediálna fraška," potvrdila v tom čase Rolins.

V roku 2014 avizovali rozchod. Nikdy k nemu ale reálne nedošlo. Naopak, dvojica sa vybrala do slnečného Španielska, odkiaľ posielali zamilované fotografie. 

​Išlo o dielo marketingovej agentúry, a dvojica zinkasovala za fingovaný rozchod slušný balík. Niektorí fanúšikovia im to ale dodnes nevedia odpustiť.

Spoločne si vybudovali hniezdočko lásky na okraji Prahy. Luxusná trojpodlažná vila ich vyšla na približne 600 tisíc eur. Chválili sa, že všetko išlo z ich vlastného vrecka. 

​Posledné mesiace trávili zväčša oddelene. Rytmus pracoval na svojom životnom projekte, kedy v Bratislave vystúpil spoločne so symfonickým orchestrom, a Dara vydávala po rokoch nový album s názvom ETC. 

​Po novom roku odletela Dara s dcérou Laurou na Bali. Za nimi po čase priletel aj Rytmus. Zúčastnili sa svadby ich spoločných priateľov. 

​Z ostrova sa Rolins po týždňoch strávených v raji vrátila do Prahy a Rytmus odletel za športom do Spojených štátov, kde sa naplno venoval boxu. 

​Obaja tak mali početné aktivity, ktoré ale nerealizovali spolu. Otázkou zostáva, či Dara netúžila po druhom dieťati. Rovnako aj Rytmus sa netajil tým, že by si prial spoločného potomka. Sedem rokov je dosť dlhá doba. Ako sami v statuse uviedli, vzťah ich unavil.

https://www.instagram.com/p/Bg4ApvzB74V/?taken-by=dararolins_vermi

Súvisiace články

Najčítanejšie