Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Realita či reklama? Dara s Rytmusom už raz rozchod avizovali
Zdielať na

Realita či reklama? Dara s Rytmusom už raz rozchod avizovali

Archívna reportáž

Veľkej lásky je koniec. Speváčka Dara Rolins (45) a raper Rytmus (41) prostredníctvom Instagramu zverejnili text, ktorý šokoval nielen ich fanúšikov. Pár sa po siedmich rokoch rozchádza. Je to ale naozaj tak?

Podľa slov, ktoré adresovali fanúšikom, nebol tento krok pre Rytmusa a Daru jednoduchý. O problémoch medzi umelcami sa špekulovalo už dlhšie. 

"Sme si aj naďalej extrémne blízki. Bolo veľmi ťažké si pred pár mesiacmi priznať, že sa náš vzťah unavil," vysvetlili obaja na Instagrame.

https://www.instagram.com/p/Bg4AjaOnq8u/?taken-by=rytmusking

Zároveň poprosili, aby ich rozchod fanúšikovia rešpektovali a neurážali jednu ani druhú stranu. 

​Otázkou ale zostáva, či je to naozaj tak. Už raz celebrity rozchod naznačovali, ale v skutočnosti išlo iba o reklamný ťah, píše Blesk. Zdá sa ale, že to myslia naozaj vážne, o čom svedčí aj úprimné vyjadrenie umelcov. 

​Raper zložil pred piatimi rokmi skladbu s názvom 8. október. Bol to deň, kedy sa do seba zamilovali, hoci sa predtým už roky poznali. V tom čase sa ich láske nedalo neuveriť:

Siedmy rok zvykne byť pre páry kritický. Ak sú navyše pod neustálym drobnohľadom verejnosti a médií, je to o to komplikovanejšie.

Často sa v ich prípade skloňovalo slovo svadba či spoločné dieťa. Neraz sa Dara vyjadrila, že by potomka s Rytmusom chcela mať, ale zároveň si uvedomovala, že s pribúdajúcim vekom a životným štýlom oboch partnerov sa jej vízia druhého dieťaťa iba vzďaľovala.

Len nedávno pritom dvojica spoločne so speváčkinou dcérou absolvovala dovolenku na Bali, kde sa zároveň konala aj svadba ich spoločných priateľov. Po nej sa Rytmus zbalil a odletel do Spojených štátov, zatiaľ čo Dara sa vrátila do Prahy.

Súvisiace články

Najčítanejšie