Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Dara a Rytmus sa ROZIŠLI!
Zdielať na

Dara a Rytmus sa ROZIŠLI!

Archívna reportáž

Tak to je šok. Roky patrili k najstabilnejším párom šoubiznisu. Nedávno sa špekulovalo, že raper Rytmus (41) si predĺžil dovolenku v USA práve kvôli kríze so speváčkou Darou Rolins (45). Správu napokon potvrdili oni sami na sociálnej sieti.

"V živote sú situácie, ktorým sa človek musí postaviť čelom. Náš život je verejný, a tak je to aj s naším vzťahom. Ešte skôr, než o tom začnú písať novináči, chceme, aby ste to počuli od nás," napísal na Instagrame raper Rytmus.

"Ďakujeme všetkým, ktorí ste nám fandili. Kvôli vám sme cítili potrebu zverejniť naše osobné prehlásenie na sociálnych sieťach," pridala sa Dara. Obaja zverejnili na Instagrame rovnaký text.

https://www.instagram.com/p/Bg4ApvzB74V/?taken-by=dararolins_vermi

Rytmus si predĺžil svoj pobyt v USA. Vyrojili sa špekulácie, že pár prechádza krízou. Boli spolu sedem rokov. 

​Hoci ich vzťahu nedávali veľké šance, úspešní umelci roky žili v harmonickom vzťahu spoločne s Darinou dcérou Laurou. Len v januári si pritom trojica užila parádnu svadbu na Bali ich spoločných kamarátov. 

Už pred časom sa vyrojili otázky, či to v ich vzťahu škrípe. Ani jeden sa však k prípadnému odlúčeniu vtedy nevyjadril. Pozrite si archívnu reportáž:

Rytmus na počesť ich stretnutia, kedy medzi nimi preskočila iskra, zložil aj pieseň s názvom 8. október. Raper jej adresoval láskyplné slová. 

Súvisiace články

Najčítanejšie