Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Dara prehovorila o frajerovi z hriešneho klipu
Zdielať na

Dara prehovorila o frajerovi z hriešneho klipu

Dara (45) a Rytmus (41) už netvoria pár. Správa o ich rozchode poriadne ešte ani nevychladla, a už sa vynorili špekulácie, že za ich koncom stojí niekto tretí. Dokonca padlo aj konkrétne meno.

Keď sa vo štvrtok na sociálnej sieti Instagram objavili fotky Dary a Rytmusa s textom ich rozchodu, ich fanúšikovia, a nielen tí, zostali v poriadnom šoku.

Obľúbený pár sa po siedmich rokoch rozišiel, a tak sa začalo bezprostredne špekulovať o tom, čo stojí za rozpadom populárnej dvojice. 

Údajne sa do vzťahu priplietol pohľadný model a športovec David Meszaros, ktorý sekundoval v Darinom klipe Miesta. Dokonca aj jej známi potvrdili, že majú k sebe akosi blízko.

"Ten pohľadný muž hral v mojom sexi klipe, ktorý som vypustila do sveta iba nedávno. V rámci nášho rozchodu sa táto špekulácia priam núka. Hľadá sa dôvod alebo vinník, ale žiadny nie je. Táto aj iné špekulácie ma nechávajú chladnou," povedala pre Super.cz Rolins.

​"Bola som milo prekvapená z reakcie Rytmusa, ktorá sa týkala kvality klipu. Dal mi rešpekt. Potom ale nasledovalo pár ironických poznámok na moju adresu a adresu toho frajera, jeho prsta v mojich ústach. Žiadne žiarlivé scény ale neprebehli. Obaja dokážeme oddeliť prácu od súkromia. Inak by sme sa obaja zbláznili," povedala po nakrúcaní klipu speváčka.

Súvisiace články

Najčítanejšie