Polojasno
12°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dare nevydržal ani SIEDMY vzťah
Zdielať na

Dare nevydržal ani SIEDMY vzťah

Archívna reportáž

Speváčke Dare Rolins (45) skrachoval siedmy vzťah. Posledným partnerom bol raper Rytmus (41). Hoci si pár postavil pri Prahe luxusnú vilu, Dara s dcérou Laurou v nej zostane sama.

Prvým mužom Darinho života bol vtedy ženatý skladateľ Ladislav Štaidl (73). "S Darinkou som prežil veľký milostný príbeh v čase, kedy som sa prestal deliť o posteľ s mojou ženou. Uhranla ma obrovskou dávkou muzikálnosti, neskôr nečakanou sexualitou," popísal detailne v kine Víno z hrozna. Rolins vzťah nikdy nepotvrdila, píše Blesk.

Neskôr hľadala Dara útechu v náručí srbského herca Dragana Radivojeviča. Chlapec ale neuznával monogamiu. Rolins ale smútiť nemusela. Dragan dostal dvojročnú podmienku za vykrádanie bytov.

V roku 1998 podľahla čaru podnikateľa Petra Vlasáka. Vzťah ale dlho nevydržal. Ich láska zakrátko vyprchala.

​Kamarát do dažďa, milovník žien Sagvan Tofi (53), to chcel skúsiť v milostnom trojuholníku. "Obeťami" boli práve Dara a česká modelka Simona Krainová (45). Dievčence sa to ale dozvedeli a dali spevákovi a hercovi kopačky.

Dara si dala pokoj od šoubizových mužov, a zaparkovala pri rozvádzajúcom sa hokejistovi Jaroslavovi Bednářovi (41). Športovec túžil po dieťati, Dara nie.

Na prelome januára a februára sa Dara spoločne s Rytmusom zúčastnili svadby ich priateľov na Bali. V stredu ohlásili nečakaný rozchod.

​Už pri ďalšom mužovi, spevákovi Matějovi Homolovi (44), otehotnela. Je otcom jej dcéry Laury (10). V roku 2010 ale praskla umelcova nevera a Dara zradu neuniesla. S vtedy dvojročnou dcérou zostala sama.

V roku 2011 ranu v srdci zacelil práve Rytmus (41). Bola to láska ako z veľkej knihy. Dokonca spolu plánovali potomka. 

Súvisiace články

Najčítanejšie