Jasno
13°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Andrea Pomeje opustila manžela, prehovorila o rozvode
Zdielať na

Andrea Pomeje opustila manžela, prehovorila o rozvode

Jiří Pomeje (53) statočne bojoval s rakovinou. Po jeho návrate domov z nemocnice sa začalo špekulovať, že mu to škrípe vo vzťahu s manželkou Andreou (29). Podľa českých médií už pár spolu nebýva.

Vlani v apríli ochorel Jiří Pomeje na rakovinu hrtanu. Miestami to vyzeralo, že boj s chorobu vzdáva, avšak potom ho, paradoxne, nakopla hladovka. Rakovinu sa mu ňou ale vyliečiť nepodarilo, naopak, skončil v nemocnici v kritickom stave.

Hercovi a dabérovi napokon odobrali hlasivky. 

Už pred časom Pomeje priznal vážne problémy v manželstve. "Ľutujem susedov, ktorí to všetko museli počúvať," uviedol pred časom.

Dídžejka sa dlhší čas starala o rodinný rozpočet. 

Krízu podľa denníka Aha ale manželia neustáli. Pomeje si našiel byt a sťahuje sa budúci týždeň. Bude však blízko svojej manželky a štvorročnej dcérky Aničky.

"Mrzí ma to. Nedokážem ustáť Jirkov prístup k životu a zdraviu. Mali sme veľa problémov pred chorobou a verila som, že práve choroba to všetko zmení. Jirko ale nič nepochopil. Teraz je zdravý, tak by mal robiť všetko pre to, aby sa mu rakovina nevrátila. Ak už nie kvôli sebe, tak kvôli malej," povedala Andrea Super.cz s tým, že sa pripravuje na rozvod.

Manželmi boli päť rokov.

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie