Zatiahnuté
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Vyformujte si sexi postavu s Miss Bikini Miriam Mattovou (21)
Zdielať na

Vyformujte si sexi postavu s Miss Bikini Miriam Mattovou (21)

Božské krivky možno Miriam Mattovej len závidieť. Vďaka nim dokonca vyhrala titul Miss Bikini 2013. Dokonalú figúru však nedostala zadarmo. V posilňovni drie niekoľkokrát do týždňa!

Dokonalé telo

88 - 58 - 88. To sú božské rozmery dokonalého tela. Jeho majiteľkou je krásna a ešte stále úradujúca Miss Bikini Universe Miriam Mattová.

"Vždy po robote v posilňovni cvičím s mojím trénerom Tomášom," odhaľuje tajomstvo krásnej postavy Miriam.

Najskôr to skúšala sama, potom sa radšej zverila do rúk trénera a tak vzniklo partnerstvo ktoré pretrváva už viac ako rok a priviedlo ju k titulu.

"Vtedy som absolvovala ťažšie tréningy. Teraz sú už ľahšie, ale pripraviť sa budem musieť ešte raz, pretože budem odovzdávať korunku. Predtým musím nafotiť kampaň," vysvetlila.

Telo musí mať v takej istej kondícii ako keď získala titul, veď predsa reprezentuje nielen súťaž, ale aj našu krajinu. Miriam sa vo svete modelingu a rôznych reklamných kampaní pohybuje zhruba od ôsmich mesiacov.

Karfiol s hranolkami

Pamätať si ju môžete aj zo súťaže krásy Miss Slovensko kde bola ešte tmavovláska.

Myslíte si, že svoje telo trápi diétami? Tak sa mýlite! "Netreba veľmi dietovať. Mala som vyprážaný karfiol s hranolkami," smeje sa. "Treba cvičiť a zaťažovať svoje telo," dodáva Miriam.

Profesionálny tréner Tomáš Hantabal vám poradí ako začať.

"Na začiatok by sa malo cvičiť s vlastnou váhou a potom prejsť na ťažšie cviky, kde viac využívame kĺbové pohyby," vysvetľuje tréner. Tak smelo do toho! Leto sa už blíži!

Súvisiace články